Nemáte prosim slevu na AboutYou?
Co jste si dnes koupili/y?
continuity To je smutná zpráva, je to můj oblíbený obchod. Děkuji za informaci, vůbec jsem o tom nevěděla. Chodili jsme tam rádi na Late night shopping, vyhráli jsme tam občas poukázky na nákupy, ještě mi nějaké zbyly, tak je musím rychle uplatnit, než zavřou.
Kitsunetak bež rychle, už je to tam fakt přebrané. Jak to visí vše na stendrech, vůbec jsem nem la sílu se v tom hrabat.
Teď si mlatim hlavu, měla jsem někdy v létě v kabině několik těch svetříků a řekla jsem si, že nebudu syslit a nakoupím si na podzim. No tak ne.
Mně to teda taky velmi mrzí....treba většinu jednbarevnych triček s 3/4 rukávem, co se mi moc líbí k sukním, jsem nakupovala tam. Chtěla jsem je na podzim obnovit....
svetry dtto.
Tiež sa hlásim, že na niektorých fotkách som vyslovene štíhlejšia ako v skutočnosti
Tak to ti teda závidim! ![]()
barbucha nemáš čo, skutočnosť by bola lepšia ako fikcia ![]()
continuity a co tam bude? Fakt Zara? Tohle bylo fajn, ze tam meli ruzne znacky.
continuity na webu nic nepíšou, no toto...to je fakt škoda.
Velká Zara je skoro vedle na Příkopech. Tak ale vyloučit se to samozřejmě nedá.
jerry ta je ale příšerná, taková štěničárna rozbordelená... prodejna Anděl vypadá upravenějc... tak třeba jim to přestěhování prospěje...
To teda jo.
hele a když už jsme u těch novejch obchodů: co ten ARKET, už otevřel? a kde?
RoSa Na Přikopech, dřív tam myslím byl Levis, ale jesti mají už otevřeno to nevím, na výloze visela cedule coming soon
belmonte dík! tak to budeme sledovat... ![]()
Dvakrát jsem tu smolila příspevek na téma legíny uniqlo a nic?
edit a tohle mi prošlo, jo?
Ounz Jo!
Leginy Uni... jsou asi tabu. ![]()
Sweet Potato no! Já nevím jestli vadil smajlík? Každopádně jsou fajný ( a hlavně - padnou mi!)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY