999dlhé nohy až po zem :) vyzeráš skvele, dobrá kúpa
Co jste si dnes koupili/y?
pecka Díky :-)
SunEclipse Jako jestli se ti zdá, že z toho kola neuděláš kruh, tak to je tím, jak je to kolo postavené. A tak blbá, abych používala filtry fakt nejsem.
999 technicka poznamka..pri pouziti filtru na prodlouzeni nohou nenechavej v zaberu kolo
Jestli se ti to kolo zdá šišatý, tak to možná bude tím, že ho na fotce není celá půlka ![]()
999 promin, nemyslela jsem to zle, mel to byt vtip..a nemyslela jsem ani, ze bys zamerne zapinala filtr - podeziram fotaky v mobilu, ze nejake upravy maji uz v tovarnim nastaveni - a prislo mi, ze na tom snimku vypadas tak na 190 cm..a kdyz jsem se podivala nalezato, zdal mi ten oblouk nesoumerny.
SunEclipse V pohodě
Nemůže to být perspektivou?
999 Já tvoje fotky vždycky propásnu a pak mě to mrzí, tak jsem ráda, že jsem se jednou trefila :-) Sluší ti to moc...vlasy úžasné a kabátek taky!
Sweet Potatojá jsem si skoro jistá, že je to záležitost z jaké výšky fotíš, jak naklonis mobil, jak je zrovna naklonene zrcadlo. Všimla jsem si to už na více fotkách, že ty proporce jsou nekdy vselijake.
continuity Protože i já, v běžném životě tučňák, si na některých fotkách vyrobím nesmyslně disproporční nohy záchodového pavouka. A chodidla Ferdy Mravence. ![]()
Tiež sa hlásim, že na niektorých fotkách som vyslovene štíhlejšia ako v skutočnosti, je to asi fakt polohou telefónu.
999 páči sa mi to komplet ![]()
Janulik03 já zas mívám tady v outfitech neúměrně velkou hlavu a drobnější tělo než v reálu, určitě je to tím, že se fotím shora a zrcadlo je blízko.
Pinot Noir nejlip jsem vypadala na fotkach z jednoho ubytovani. Meli tam stojaci ikea zrcadlo, je mirne zkosene dozadu, takze protahuje siluetu. Vazne rozdil. 
Jos potvrzuji...bohužel se mi nikam doma nevejde a pak taky nevim,jestli by mi zbytečné nenapadlo růžový brejle![]()
999 mne se ta kombinace kabatku s dzinama moc libi. Hele, je taky neco, co ti neslusi? ![]()
Nejhubenější fotky se dělají na Ještědu, ale zatím jsem se tam fotila jen v outdooru
.
Kokoska No jasně :-). Hnědá barva, černé roláky, výrazné vzory a spousta dalších věcí :-).
Nekoupila jsem si nic a už jsem z toho nakupování dočista vyčerpaná, takže si koupím maximálně kafe.
Ale! Van Graaf se ruší? ![]()
Co já budu dělat? mám v Praze tři obchody kam chodím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY