Muz platí ostatni výdaje.s tim spojene....jeste to úplně nevi![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Mini Moc hezky sis nakoupila :-).
stes Těmhle nákupům rozumím :-).
999 čím jsem starsi,tím je uprednostnuju pred jinymi
stes Já taky neumím sedět na prdeli :-). A hrozně se těsím, až s sebou začnu tahat vnuka :-). Letos pojedeme k moři, ale až spolu začneme obrážet města, Řím, Barcelonu, Londýn... , to bude super. No dávám mu tak dva roky:-).
stes Já taky neumím sedět na prdeli :-). A hrozně se těsím, až s sebou začnu tahat vnuka :-). Letos pojedeme k moři, ale až spolu začneme obrážet města, Řím, Barcelonu, Londýn... , to bude super. No dávám mu tak dva roky:-).
my jsme limitovaný dovolenou...No jinak to chápu...u nas se ted budou slavit 4.narozeniny a ja jsem z něho tak poprdena...ale s sebou ho nebereme, my potřebujeme na dovolený odpočinek s trochou zábavy a hlavně vypnout...to s ním nejde. Vynahrazuju si to tady o víkendech. Ale doufám,že až budu v důchodu,tak na to dojde.
Muz platí ostatni výdaje.s tim spojene....jeste to úplně nevi
Janulik psala, že jsi dobrá, na tohle musím reagovat tak, že jsi ještě lepší!:D:D.
stes to jsou super nakupy! Nejlepsi. Moje predsevzeti do roku 2026 bylo utrácet jen za jidlo a vylety:) Takze to, co pises, je značka ideal. A jiste jsi i usetrila, takhle predem, ze jo, to je treba si pripadne pochvalit, zes to nenechala na posledni chvili.
Gatita já vždycky říkám, že šetřim po Vánocích na to letní rajzování s dětma, páč jsme věčně po koupalištích a výletech, vloni se mi dařilo, ale přijde mi, že letošní rajzovací sezona se otvírá nějak brzo, už mi přišla pozvánka na 1.3. na nějakou dětskou akci v zoo:D:D:D:D
Dekuju všem za pochvaly
. Přiznávám, že je nekolik let v plánu koupelna.a jeste par veci, ale my takhle jezdíme kazdej rok, takže je jasný,že koupelna čekala, čeká a čekat bude. Bo neni čas ztrácet čas..
Moje predsevzeti do roku 2026 bylo utrácet jen za jidlo a vylety:)
Moje taky!
Jen pak člověk nesmí hned v lednu otevřít třeba cosáky a najít manšestráky na který čeká už dva roky
No nic, nebudu ty stránky prohlížet. Nebudu! Místo toho půjdu nejdřív otevřít skříň, aby mi sklaplo ![]()
Hele koupelna může vyhořet, spadnout... ale zážitky ti už nic a nikdo neveme!
Jen houšť ![]()
Karja u nás rajzovací sezóna nikdy nekončí
Zima, to máš muzea a divadla, pak hory, a léto zase venkovní zážitky, zmrzliny a tak. Pořád je za co utrácet
barbucha no jistě...proto se podle toho posledních mnoho let chovam![]()
Tak vám tu rajzovací debatu přeruším hadrama :-). V duchu holčičí matematiky jsem vydělala 450,- €, protože jsem kabát, kalhoty i šaty koupila v Arketu ve výprodeji. Takže místo 650,-& to stálo 200,-€. :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje