A nevíte jestli jdou ted Z-Boxem posílat zásilky? Prodala jsem dvě zásilky na Vinted, ale jako do provozovny se fakt v jejich pracovní dobu nedostanu ted. Kod se mi vygeneroval nějakej osmimístnej, to taky neznám tuto variantu.
Co jste si dnes koupili/y?
Karja jojo, vinted posílat lze. Navede tě ten display. Pak jdou posílat normální zásilky někomu. Akorát napiš na balík jméno a číslo té zásilky
A jak se ted vraci Zalando? Jde to porad pres PPL boxy?
Černá kočka Ano, tak jsem naposledy vracela.
Černá kočka Lilly_Ku děkuju moc! :)
Můj kabát Khujo, který jsem objednala a následně odstoupila od smlouvy, už je v Z- BOX. A z about you mi napsali, že je možnost si zásilku nevyzvednout . Peníze mi vrátí na účet . Ještě psali , že je možnost zásilku stornovat přímo v zákaznickém účtu . Tak to budu mít bez práce a vcelku korektně .
Tak Betty Jo, já jsem ted o víkendu koupila dvakrát kostým na karneval a paní mi taky na infolince podařila, že si to nemám vyzvednout z boxu, jen tu jednu. Ale omylem jsem tam ten kod namačkala, takže budu vracet standardně a se strhnutým poplatkem.
Dnes přišly kalhoty z Arketu, objednána velikost 34, pro dceru, a vejdu se do nich já se slušnou rezervou (kupuju si 38-40), nevím, jak Švédové mají číslování, ale tohle je divočina Pleated Satin-Belt Trousers – Black – Women – ARKET EU
Tak Betty ja už trochu zpětně,ale Khujo kabatu mam 5. Dva z posledních 4 let jsou lehké...jeden teda už šel do pryč, další 3 kupované poslední 3 roky jsou těžké a pevné. Jako zvykla jsem si,ale jsou fakt trochu neforemne a štve mi,že co vzor,to jina velikost.
stes děkuji, já budu muset na podzim zkoušet někde naživo. On-line už si netroufnu.
Navazuji na téma Khujo kabát, náhodou tento nemá někdo zkušenost zda je zimní teplý nebo spíš přechodový?

Maky zkušenost nemám, ale kabat se mi moc libi
Na jaro

2 podprsenky a jednu sportovní, objednala jsem jinou velikost dle starých již nepadnoucích (malých
) a všechny asi sedí, asi si je budu muset všechny nechat a neušetřím ![]()
Raduza všechno? Hlavně ten první outfit je super.
stes všechno ne, jen kalhoty. Ten první outfit se mi právě taky líbí, ale to doladím z toho co mám doma.
Poprvé v životě jsem si koupila boty v sekáči! Úplně nové a prakticky za hubičku ![]()

JankaM To si nech! To unosíš.
Garfie ty jsou tak hezky!!Moc se mi libi
Raduza super! A ladi ti to s fotkou :)))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje