Raduza to je parádní nákup!
Co jste si dnes koupili/y?
Raduza to je skvělý nákup
Lístky do planetária ![]()
Evaeva jak se ti to povedlo? Já tam nakukuju čas od času a stále vyprodáno.
Lenka22od rána to kontroluju
Teď tam dali představení na konec března, tak se běž mrknout, lístků je ještě dost.
Evaeva utíkám...:-)
EvaevaHmm, zrovna se mi to, dny kdy mají nějaké lístky ještě, vůbec nehodí. Musím číhat dal.
Evaeva Lenka22 A co tam máte vyhlídnuté? Já tomu vůbec nerozumím, myslela jsem, že je to něco jako muzeum, prostě prohlídka atp.... Dcery škola jela do planetária zrovna, když byla nemocná, trochu se na to zapomněla, ale já jí slíbila, že tam pujdeme. Oni teda jeli do HK, ale to mě teda podle webu nějak zvláště nezaujalo, to pražské si každý chválí.
Karja spíš jako kino. My jdeme na Polaris. Vybírala bych z dětské nabídky. Nejdřív je asi 25 minut film s vesmírnou tématikou a pak 20 minut promítají hvězdy a planety s komentářem. Před tou rekonstrukcí jsme s kluky byli na 3 - 2 - 1 start a líbilo se jim to. Kdybys něco vybrala teď, tak mi napiš. Pošlu ti do SZ kód na jeden dětský lístek. Ale musíš to zaplatit do konce února.
Ale nevím, jak je to teď s tou expozicí. Bývalá tam docela pěkná, interaktivní, ale teď je to prý nějaké osekané. Ale určitě se pak dá strávit pár hodin ve stromovce.
Lenka22 nový týden vždycky spouští v pondělí dopoledne, v náhodný čas (se mi zdá). Takže další pondělí budou pouštět lístky na přelom března a dubna.
Děkuji, ale asi ten lístek nevyužiji, ten film Polaris promítali i tady u nás v nejbližším planetáriu, ale myslím, že tam je to jen sál s minimem nějakých doprovodných aktivit.
Raduza skvelý nákup
Kúpila som lístky do divadla a na koncert. Teším sa ako malé dieťa, keďže som od októbra musela aj takéto aktivity vypustiť :( Dúfam len, že v divadle zvládnem sedieť 3h 10 min s 2 pauzami.
Evaeva Dekuju za tip, listky na vikend v kapse![]()
Evaeva Já teda po otevření v planetáriu ještě nebyla, ale dcera tam byla se školou už dvakrát a jak se jí tam jinak hrozně líbilo, tak na expozici si strašně stěžovala, že před rekonstrukcí byla mnohem lepší (ale teda kdyby neměla srovnání s tím původním stavem, tak ji to asi nenapadne :o)
Tak dneska jsem si udělala radost a naplánovala výlet do Stockholmu k 15. výročí svatby - a hned jsem koupila letenky a boty, aby se mi tam dobře chodilo :-) /bezecke-boty-hoka-arahi-8-1168711-cerna-0000305543714.jpg)
DruI já jsem to o té expozici taky slyšela. Škoda, protože před tím to tam bylo super. A některé ty exponáty tam byly už od mého dětství, tak v tom byl i kus nostalgie.
Lenka22 nový týden vždycky spouští v pondělí dopoledne, v náhodný čas (se mi zdá). Takže další pondělí budou pouštět lístky na přelom března a dubna.
Díky, já myslela 1x za měsíc že dávají další lístky, tak to je fajn.
Karjajá v tom planetáriu cílím na program pro dospělé, nejspíš Voyager. Jinak já jsem tam ráda chodila už coby dítko a v rekonstruovaném jsem ještě nebyla, tak si od toho hodně slibuju. Mě teda vesmír obecně baví a zajímá...ale nejsem odborník.
Ja vám závidím, že zvládáte program v planetáriu. Já, jak lehnu do lehátka, zhasnou a něco běží na stropě, tak je konec a spím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje