Tabea tak to je taky dobrý program, ne?![]()
Nevím, jak u vás, ale tady to začne kresleným filmem (ty dětská představení), tak to je spíš jak v kině.
Tabea tak to je taky dobrý program, ne?![]()
Nevím, jak u vás, ale tady to začne kresleným filmem (ty dětská představení), tak to je spíš jak v kině.
Evaeva jo, stejný. Film, pak ukazujou momentální postavení hvězd na obloze, souhvězdí, Polárku a něco k tomu vykládají. Nakonec, hřeb akce, je animovaná jízda tramvají u nás ve městě, která přejde do jízdy na horské dráze přes město a končí vystřelením do vesmíru. To už jsem teda vzhůru. ![]()
Na Polaris jsme byli na obou dílech. ![]()
Tabea ježkovy, no při mým tragickým spaní v posledních měsících by se mi to teda mohlo stát.
Tabea ta tramvaj! To by se mladší počůral nadšením ![]()
Vstupenky na Divadelni svet Brno. Uz se moc tesim
Tabea
poprvé jsem tam usnula na střední a od té doby to není jinak ![]()
Kdo jste z Prahy, tak mi říkala kolegyně, že do online prodeje jde část lístků, víc jich je na pokladně Planetária.
Já moc doporučuji i programy ve Štefánikově hvězdárně na Petříně. Byli jsme tam párkrát se školou a ty vzdělávací projekce jsou skvělé.
Lamicka na stránkách mají napsané, že na místě žádné lístky k prodeji nejsou, pokud je online vyprodáno. I teda je vidět, která místa jsou prodaná.
Na hvězdárně mívají taky pěkný program na den dětí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.