whiskas já mám tyto ZARA jsou s nízkým pasem, což mám nejradši, super pohodlné Je to můj ekvivalent tepláků :) ( ty nenosím ani žádné nemám :)
nechala jsem zkrátit, samozřejmě
a mám i jedny MOM fit z DĚTSKÉ Zary :))) tudíž jsou zároveň i cropped !
...ty jsou parádní!
Taky mám ráda nízký pas, a nebo právě ty větší kalhoty na boky ztahuju, ono to pak opticky i zeštíhluje postavu
Miru mám je tedy i v tmavě modré :) a ano, nesnáším nic v pase/tlak na břicho, takže mám kalhoty proklatě nízko :)
...přéésně![]()
Mini
souhlas, vysoký pas je strašný, udělá břicho i tam, kde neni, ale hodně džín ho ma. Ja to taky nesnesu.
stes Souhlasím. Já jsem v nějaké turistické skupině o Japonsku na FB a často se tam řeší oblečení, hlavně Američanky, co je vhodné a co ne....minule jsem se neudržela a jedné na dotaz typu "slyšela jsem, že v Japonsku není normální ve městě nosit leginy, je to pravda?" odpověděla "tak to snad není normální nikde, ne?"
![]()
Mělo to nějaké reakce?
Přesně tak jsem to mela ja. Vek i pochvalu za barrely i wide. Ted jich mam obojí několik a jiný uz nenosím. Tuhle mi jedna kolegyně řekla,že jsem zhubla,když jsem po měsících mela na sobě stright, což neni pravda, ale byl videt zadek a nohy.....a jen to potvrdilo ,že barrely optický přidávají, ale to pohodlí je pro mě uplne a naporad nejvic.
Přesně tak. Věk, no... já už mam blíž k 70 než šedesátce, nechci chodit v teplákách ani v květovanejch legínách od Vietnamce, takže to řeším barrelama do gumy. Díky bohu za cosáky i arket! Prostě jak říká Kokoska , pohodlí nade vše. Jestli mi přidaj nějaký to kilo, je už s mojí postavou dobře živený koule celkem zanedbatelný
navíc v mým věku už nějaký komplimenty ani nečekám a co si myslí okolí mi může bejt - a je - srdečně fuk ![]()
Potrefenáhusa Měřím cca 160 cm. Neměli moji velikost, tak jsem k sobě zběžně přiložila tu, která byly k dispozici a přišly mi dlouhé. Z lindexu mám džíny Nea, ty jsou fajn. Samozřejmě ve verzi cropped.![]()
Mini Díky, ty vypadají dobře! Co se týče dětské Zary, mám tepláky a super. Jen mi přijde, že v dětském je asi větší nabídka online? Obecně nerada nechávám zkracovat džíny, většinou to tak nějak změní proporce. Proto mi přijde fajn např. Levis, Gap, tam se dá najít i konkrétní délka.
Mini Také je mi příjemnější nižší pas, ale přijde mi lepší, když je již takto koncipován střih. Pokud si koupím jen větší kalhoty a nechám je "spadnout" níže, spadne i celý sed a zadek se náhle ocitá proklatě nízko, což tedy, podle mého názoru, dobře fakt nevypadá, zvláště, když člověk není vysoký. Možná ještě, když má někdo 40 kg, případně věk 16, tak to může být "roztomilé" :-D.
Myslím, že záleží i na tom, jak má kdo štíhlé nohy. Já nemám zrovna tenká stehna :-D, tedy pokud mi kalhoty "sjedou" z boků, tak to nevypadá zrovna skvěle.
Cvičně jsem si včera zkusila v Reserved i o číslo větší kalhoty a stále jsem měla (u konkrétního modelu) odstávající přední kapsy. Tedy nevhodný střih. Přitom na první pohled vypadají stejně jako 3 roky starý model (které mi rámcově sedí).
Moc to řeším, ale já nosím v 99% kalhoty, tak proto. Kamarádka naopak nosí převážně sukně a šaty, byť tedy tvrdí, že právě z důvodu, že kalhoty vzdala.
Mini Také je mi příjemnější nižší pas, ale přijde mi lepší, když je již takto koncipován střih. Pokud si koupím jen větší kalhoty a nechám je "spadnout" níže, spadne i celý sed a zadek se náhle ocitá proklatě nízko, což tedy, podle mého názoru, dobře fakt nevypadá, zvláště, když člověk není vysoký. Možná ještě, když má někdo 40 kg, případně věk 16, tak to může být "roztomilé" :-D.
rozkrok a prdel v úrovni stehen a níž nejsou roztomilé za zádných okolností :-)
ze zary mám chlapecké jednobarevné košile a jsou super
whiskas já mám ráda kalhoty z www.czeska.cz
Garfie psala jsem to do cestování před 14 dny ...byla jsem týden ve Španělsku a v podstatě neviděla člověka, ani mladýho, v teplákách. Samozřejmě sem tam, ale takovej byl fakt na cestě do fitka nebo běhal. Bylo to krásný.
barbucha ja teda jsem fakt rada, kdyz se mi tu kouli podari aspon trochu zamaskovat, ale je to tezky. Ono se rekne nezrat a hybat se, ale od konce unora si davam bacha na jidlo, chodila jsem denne 3-4 km tady u nas terenem kolem Botice a vaha se ani nehnula. Predtim jsem moc pohybu nemela, bolelo me koleno, chytla jsem nejakou virozu, proste zima na ... Ted jsem nachcipana zas uz treti tyden, no aspon se mam na co vymlouvat, ze jo ![]()
stes vsak ja jsem to nemyslela tak, ze se mi to libi.
Magráta Díky za odkaz. Viděla jsem tuto značku na Vinted a říkala jsem si, co je to zač. Určitě si web prohlédnu! Velikosti sedí?
Kde mají prosím největší výběr dětské/juniorské Zary? Myslim v kamenné prodejně?
Kde mají prosím největší výběr dětské/juniorské Zary? Myslim v kamenné prodejně?
Největší nevím, chodila jsem na Příkopy, ale pravda je , že je to tak dva roky zpátky. A pár let před tím tedy. Já už leta nakupuju jen online, do obchodů nechodím, třeba letos jsem ještě nikde nebyla vyjma drogerií a potravin, takže nevím, kde co mají, jaký je to materiál a tak.
Třeba https://www.zara.com/cz/cs/kosile-s-korejskym-limcem-z-bavlny-a-lnu-p05644550.html?v1=495674911
notna Ona nereagovala, ale nasbírala jsem pár lajků a souhlasných reakcí převážně z východní Evropy. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.