Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline whiskas
20655 příspěvků moje polička 12. května 2026 13:10

Evaeva Díky.

Gatita Tak to máme podobně. Přesto, ne všechny vždy sednou stejně, byť vypadají na první dobrou shodně. Vyzkoušeno včera :-D. A u některým mi odstávají na bocích kapsy a když si zkusím větší, tak zase odstávají v pase. No nic ... Smůla je, že já 99% času nosím kalhoty. 

Offline whiskas
20655 příspěvků moje polička 12. května 2026 13:26

Gatita Občas se dají koupit padnoucí kalhoty v Benettonu. Ale také mění střihy.

Offline stes
8951 příspěvků moje polička 12. května 2026 16:26
Reakce na Evaeva:

continuity mně sedí kalhoty z dekáče. 

Ale mám teď hrozný problém koupit normální padnoucí kalhoty nebo džíny. Ty, co sedí v pase, nenatáhnu přes stehna a zadek. Po letech, kdy to nebyl problém, se změnila móda a střihy, a jsem zase v háji. Je to hrozný opruz.

​Na tenhle typ postavy jsou idealni prave barrely.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2026 16:32

stes no bohužel to neplatí univerzálně, seděly mi jedny tak ze čtyřech. Pak bych chtěla ještě široké džíny a kalhoty a tam se teda nechytám zatím vůbec

Offline continuity
42191 příspěvků moje polička 12. května 2026 16:47

stes no to právě nejsou, já to mám podobně a ony jsou na stehnech nedostecne volné a nevypadá to moc dobře. To už jsou lepší cigaretové střihy nebo naopak kuloty.  

Offline stes
8951 příspěvků moje polička 12. května 2026 16:51
Reakce na continuity:

stes no to právě nejsou, já to mám podobně a ony jsou na stehnech nedostecne volné a nevypadá to moc dobře. To už jsou lepší cigaretové střihy nebo naopak kuloty.  

​to se neshodneme...ja to mam taky tak a naopak nosím uz v podstatě jen tenhle střih. A vypadá to dobre.

Offline stes
8951 příspěvků moje polička 12. května 2026 16:55
Reakce na Evaeva:

stes no bohužel to neplatí univerzálně, seděly mi jedny tak ze čtyřech. Pak bych chtěla ještě široké džíny a kalhoty a tam se teda nechytám zatím vůbec

​jasne ze ne. A široké Ti v podstatě musí sedět jen v pase a přes zadek a pak uz je to jedno. Dalším předpokladem je se moc upenlive nepozorovat a nehledat na sobe mouchy, On ma kazdej neco. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2026 17:01

stes to není moucha, když mi jsou akorát přes ten zadek a v pase dám 4 prsty kolmo k tělu. Menší neobleču a muset nosit pásek taky nechci. Mně se to dělo už v pubertě, mamka mi kalhoty v pase zabírala, pak byl deset let klid a je to tu zase

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2026 17:03

continuity já mám jedny barely z Reserved a ty sedí pěkně. Ale je to boj něco najít. Kuloty nebo letní široké (nejlépe do gumy ), ty sedí a nosím je ráda. Ale džíny to nenahradí.

Offline stes
8951 příspěvků moje polička 12. května 2026 17:17
Reakce na Evaeva:

stes to není moucha, když mi jsou akorát přes ten zadek a v pase dám 4 prsty kolmo k tělu. Menší neobleču a muset nosit pásek taky nechci. Mně se to dělo už v pubertě, mamka mi kalhoty v pase zabírala, pak byl deset let klid a je to tu zase

​4 prsty moucha nejsou to ne...Ja taky nemám úplně konfekční postavu...treba kostým nebo dvoudílné plavky jsou peklo, pokud se to prodává jako komplet. Rozdil 1 čísla a jakou to udělá paseku.

Offline continuity
42191 příspěvků moje polička 12. května 2026 17:18

Evaeva

já džíny téměř nenosim, mám asi troje letité a občas si je vezmu, když chci jít pěšky 2km třeba na oběd do nakupaku. Ale s touto frekvenci nošení mi vydrží ještě dlouho.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2026 17:25

continuity no já je taky moc nenosila. Ale na hřiště je to v tomhle období ideální, takže je mám prakticky každý den no. Stačily by mi i klasické pevnější kalhoty, prostě něco, v čem mi nebude zima, mužů si v tom sednout do pískoviště a tak.

stes jojo, plavky, když se prodávají jako komplet ani nezkouším, šaty z pevné látky s definovaným pasem nebo kabáty jsou taky dost boj. Taky mám vršek o jedno až dvě čísla menší.

Offline SunEclipse
3437 příspěvků moje polička 12. května 2026 18:06

Evaeva nevim, jestli je to dobra nebo spatna zprava: to se po menopauze srovna

Offline stes
8951 příspěvků moje polička 12. května 2026 18:23
Reakce na SunEclipse:

Evaeva nevim, jestli je to dobra nebo spatna zprava: to se po menopauze srovna

Nechci mladým bořit babovičky, ale nesrovna...resp. ne každé.

Offline SunEclipse
3437 příspěvků moje polička 12. května 2026 18:27

stes jestli ti zustal pas, tak zavidim, ja se z hrusky stala valcem ..

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2026 18:33

stes SunEclipse dle mamky bych řekla, že nesrovná

Offline Kokoska
34375 příspěvků moje polička 12. května 2026 19:48

SunEclipse Hruška přezrálá do jablka, to jsem já. A ještě mrňavá, takže kalhoty, do kterých se vejdu, jsou mi o pul metru delsi. 

Offline barbucha blogger
35381 příspěvků moje polička 13. května 2026 12:55

Kokoska 

To mi povídej Jakmile koupím jakýkoliv kalhoty, běžím vedle k přešívací paní. Prakticky ji živím

Offline Lenka22
2594 příspěvků moje polička 13. května 2026 13:03

Kokoska barbucha mě bývají kalhoty taky dlouhý, ale zjistila jsem, že zkrácením ztrácejí fazonu. Džíny a podobné pevné kalhoty to snesou, ale ostatní už ani nezkouším - krátký neprodávají a dlouhý se mi pro ten důvod výše nechce zkracovat. 

Offline Kokoska
34375 příspěvků moje polička 13. května 2026 13:13

Lenka22 zalezi na strihu, aby se moc nezmenily proporce toho kusu. Spis zkraceni snesou rovne nohavice.