Miru No, koupit si např. o dvě čísla větší džíny/kalhoty mi jako dobré řešení nepřijde, protože pak nesedí vůbec nikde. Chce to vychytat střih, tedy asi prolézt více obchodů, které se zaměřují na trendy :-). Ne, že bych bez toho nemohla žít, ale zaujaly mě džíny, které postovala viktorka_od splavu .
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas jsou obyc z HMka, proste nahoda, jinak mi taky maloco sedi. pobavilo me to nakupovani v panskym, ty by ses vesla do jedne nohavice:-)))
...v pánském nakupuji hlavně kvůli pánskému stylu![]()
A velikosti - nejčastěji S, někdy XS, někdy M.
Přijde na to...
PS: jo, a kalhoty mám právě ráda v pase volný, protože je nejraději nechávám spadnout na boky. Jakékoliv kalhoty
Miru Mě se leckteré oblečení líbí v pánském více. Takže lehké svetry nakupuji už také jen tam. A možná se osmělím a zkusím si tam s koncem léta nějaký oblek. A sháním růžovou košili, tak asi taky půjdu do pánského:-)
viktorka_od splavu Díky. To jsem úplně přehlédla, že jsi nakupovala v pánském. Soustředila jsem se jen na ohoz samotný :-).
Kamarádka si v pánské Zaře a H/M kupuje basic trička a spokojenost.
Miru To chápu, ale ty jsi myslím poměrně vysoká. Já, když nechám kalhoty spadnout k bokům, tak to na mé malé postavě nevypadá cool, ale blbě :-D. Každopádně, za zkoušku nic nedám a příště vyrazím do pánského oddělení :-)
whiskas On ten dnešní uvolněný styl vypadá, že to právě jako moc sedět nemá, řekla bych. Sedět ve smyslu jak se o tom uvažovalo dřív. Musím potvrdit zkušenost Miru Koupila jsem si u M&S džíny, o číslo větší a hrozně mi vyhovují. Jsou volné, v podstatě je ze sebe stáhnu bez rozepínání, ale nevadí mi to. Trochu sjíždí, ale zase neškrtí v pase, když sedím. Nosím je vlastně k oversize košili nebo svetru a mokasínám a vyhovuje mi to. A dnes se ty svršky také dost zastrkávají, aspoň třeba na břiše, a na to je také třeba větší velikost. Dala bych tomu šanci:-)
Victoria Dobrá, přesvědčily jste mě. Když nezkusím, neuvidím. Jsem zvědavá, jak to bude vypadat :-).
A mimo oblečení. Mile mě překvapil tento suchý šampon. Zkoušela jsem jich X, od levných po dražší, ale žádný mě příliš nezaujal. Ovšem tato pěna mi vyhovuje. Nevysušuje, nelepí, krásně voní a vlasy mají po použití objem. Na krizová rána spokojenost.

whiskas ne v panskem ja ne, to radila Miru. ja v tom nevyoadal "lezerne", ale jak hastros. navic panske xs jsem snad v zivote nepotkala, s jakztakz, z m vypadnu to mi bylo kdyz jsem mela o 10 kg vic. ty jsi tak polovicni nez ja.. no zkus ale velky nadeje bych do toho nedavala:-))
Aha ...., ale stejně mi to nedá, když tady byla ta pánská oddělení zmiňována. Je mi jasné, že např. kalhoty mi tam sedět nebudou (neb jsem malá a tedy obraz hastroš zaručen :-D). Ale zkusím obchody pro teenagery, tam mají trendy z první ruky a za zkoušku nic nedám. Minimálně bude zábava.
Já si v panském kupují sportovní kalhoty do přírody. Dámské ani nezkoušim, to nemá cenu. A to mám rozdíl mezi pasem a boky porad téměř 30 cm.
whiskas v marksovi maj ted moms s užším pasem a širší nohavicí, pokud najdeš svoje číslo tak zkus. A pak barely z lindexu, ty tmavě modrý zkus a pokud se odvážíš objednat, tsk mic hezky barely měli v muji.
Ounz Díky. Barely mě právě lákají ze všeho nejvíce. Vídám je na ulici, tady, v reklamách na webech a na všech vypadají tak skvěle, že je nutně musím alespoň zkusit. Děkuji za tipy, kam zajít. :-)
continuity mně sedí kalhoty z dekáče.
Ale mám teď hrozný problém koupit normální padnoucí kalhoty nebo džíny. Ty, co sedí v pase, nenatáhnu přes stehna a zadek. Po letech, kdy to nebyl problém, se změnila móda a střihy, a jsem zase v háji. Je to hrozný opruz.
whiskas pěkný barely mají v Reserved
Evaeva ja mam s kalhotama taky problem, tak ve vysledku nosim jen jeden strih dokola (kupuji si v Reserved takove úzké ke kotníkům). Mam v úmyslu zajít do Stradivariho, jak radila 999, jestli by se tam nenašlo něco zajímavého, ale nemam ted vubec cas. Ja bych i brala nejaky módnější trend, klidne bych vzala nějaké ležérnější kalhoty, ale aby mi to aspoň trochu sedělo a slušelo. A taky bych chtěla hezké letní šaty, ale už několik let se prodávají jen mini do pul stehen, nebo naopak dlouhe aspon do pul lýtek. Chtela bych ke kolenům.
Gatita mně ještě loni seděly kalhoty v hm i Reserved. Teď mi jsou všechny dlouhé a odstávají v pase. Vyzkoušela jsem třeba desatery kalhoty a koupila jedny jediné barely
Potřebovala bych ještě tak dvoje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje