leona mp Díky za odkaz, vypadají super. Ty, které jsem viděla např. v H/M nebyly nic moc. Já vím, chce to zkoušet. Ne, že bych měla málo zásob :-D, ale tento střih se mi líbí a býval by se hodil. Třeba na nějaké super narazím a padnou. Ještě se mrknu do Levisu a docela se mí líbí i tyhle z Benettonu. Mom fit
Levis můžu vřele doporučit, ale jedině e-shop. V těch kamennejch u nás mají kulový... já se čirou náhodou registrovala (jako v jednom z velmi mála obchodů vůbec) na výletě v Miláně
šla jsem kolem a vidím výprodej a hned jsem tam nakoupila
Prodavačka povídá jestli u nich nechci registraci, že budu mít eště lepší slevy a poštovný zadarmo... byla moc milá a tak proč ne. Nejdřív jsem se bála že jako Italové, pomalí a nespolehliví - a naopak, jsou bleskurychlí, všecko v cajku a i vracení je úplně bez problému a taky zadarmo. Na e-shopu mají velikej výběr všech možnejch střihů i velikostí i materiálu, s elastanem nebo bez apod. (a taky té délky), už nenakupuju jinak, mám takhle aspoň šestery... a ta registrace jde určitě udělat i jinde.
Jenom teda teď koukám na českej e-shop, výběr mají taky velkej, ale žádný slevy na rozdíl od např. toho italskýho, naopak ceny se mi zdají - no jak jinak u nás - přepálený... tak tam bych teda nenakupovala, rozhodně bych šla po jiný/cizí adrese ![]()