Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline barbucha blogger
35381 příspěvků moje polička 14. května 2026 12:09
Reakce na whiskas:

leona mp Díky za odkaz, vypadají super. Ty, které jsem viděla např. v H/M nebyly nic moc. Já vím, chce to zkoušet. Ne, že bych měla málo zásob :-D, ale tento střih se mi líbí a býval by se hodil. Třeba na nějaké super narazím a padnou. Ještě se mrknu do Levisu a docela se mí líbí i tyhle z Benettonu. Mom fit

​Levis můžu vřele doporučit, ale jedině e-shop. V těch kamennejch u nás mají kulový... já se čirou náhodou registrovala (jako v jednom z velmi mála obchodů vůbec) na výletě v Miláně šla jsem kolem a vidím výprodej a hned jsem tam nakoupila Prodavačka povídá jestli u nich nechci registraci, že budu mít eště lepší slevy a poštovný zadarmo... byla moc milá a tak proč ne. Nejdřív jsem se bála že jako Italové, pomalí a nespolehliví - a naopak, jsou bleskurychlí, všecko v cajku a i vracení je úplně bez problému a taky zadarmo. Na e-shopu mají velikej výběr všech možnejch střihů i velikostí i materiálu, s elastanem nebo bez apod. (a taky té délky), už nenakupuju jinak,  mám takhle aspoň šestery... a ta registrace jde určitě udělat i jinde.

Jenom teda teď koukám na českej e-shop, výběr mají taky velkej, ale žádný slevy na rozdíl od např. toho italskýho, naopak ceny se mi zdají - no jak jinak u nás - přepálený... tak tam bych teda nenakupovala, rozhodně bych šla po jiný/cizí adrese

Online Miru
16534 příspěvků moje polička 14. května 2026 12:13

stes 

Offline Kokoska
34375 příspěvků moje polička 14. května 2026 12:22

barbucha tak porad konkretni model! A jak to je s velikostma, ty italsky jsou u normalniho obleceni uplne jiny, kolikrat ani ty prepoctovy tabulky nesedi, a ty velikosti dzinu vlastne vubec neznam (takovy to neco lomeno necim).

Offline barbucha blogger
35381 příspěvků moje polička 14. května 2026 12:23
Reakce na Kokoska:

barbucha ja teda jsem fakt rada, kdyz se mi tu kouli podari aspon trochu zamaskovat, ale je to tezky. Ono se rekne nezrat a hybat se, ale od konce unora si davam bacha na jidlo, chodila jsem denne 3-4 km tady u nas terenem kolem Botice a vaha se ani nehnula. Predtim jsem moc pohybu nemela, bolelo me koleno, chytla jsem nejakou virozu, proste zima na ... Ted jsem nachcipana zas uz treti tyden, no aspon se mam na co vymlouvat, ze jo

​Já už na to kašlu. Samozřejmě nenosím upnutý tričíčka s odhaleným pupíkem, ale to jsem nenosila nikdy, celoživotně tahám volný hadry a to pohodlí teď už vysloveně preferuju. Jako Twiggy stejně nebudu vypadat nikdy a v ničem a pohyb bych měla přidat jen kvůli zdraví...čokl už je starej a pomalej, tím to nevytrhnu - taky bych potřebovala taky nějakej denní pochod pořádnej, ale já musím mít nějakej cíl, chodit jen tak kolem dokola mě nebaví a ty vděčný cíle (květinářka, Hornbach a podobný kratochvíle) mám moc blízko A takový ty vycházky za kultůrou a pamětihodnostma a tak, ty zas nejsou každej den...

Offline Kokoska
34375 příspěvků moje polička 14. května 2026 12:31

barbucha vylozene upnuty veci taky nenosim, ale zas ty hodne volny hadry fakt nekolik kilo pridaji.  Takze zkousim treba nejaky tak akorat tricko, ktery vylozene neobtahuje a pres nej sako nebo rozepnutou kosili, dost se osvedcil kratsi (ne samozrejme crop) svetr s vyssim pruznym rantlem, ta volnejsi cast pak na brise taky neco schova... Jo, neni to jednoduchy s timhle mym telem :(

Offline stes
8951 příspěvků moje polička 14. května 2026 12:35

Kokoska ty Levis hledej baggy dad, Mám dvoje a jsou super. mají je na Za i AY, ted snad i v akci - v obchodě jsem je viděla za 3300 a tady pod 2. 

Offline barbucha blogger
35381 příspěvků moje polička 14. května 2026 12:39

Kokoska 

U těch Levisů maj velikosti úplně normální, stačí vědět jaký ti seděj a kupovat furt tu samou velikost (většinou, jinak tam maj recenze od lidí že třeba některý jsou volnější apod.). Cedulka s velikostí je na každejch džínech, stačí to před nákupem zkontrolovat (když už nějaký máš doma).

Model nevim jakej poradit, mám boyfriendy, pak "724 high rise straight" (takový trubky, s elastanem ale ne skinny nebo slim!), manšestráky "baggy dad", eště "high rise wide leg" (široký) a nejradši mam asi "ribcage straight ankle" ( na knoflíky a rovný, t.j. volnější ale ne široký). Dvoje z toho mám pro jistotu v různý délce

Offline Kokoska
34375 příspěvků moje polička 14. května 2026 12:49

stes barbucha dik za rady! Jdu patrat.

Offline stes
8951 příspěvků moje polička 14. května 2026 12:51

barbucha tak zrovna ribcage mi leží už dva roky ve skříni, mám pocit, že jsem těsně před slehnutím, jaký mi dělají břicho a to fakt žádný nemám - knoflíky a vysoký pas mi nedělají dobrotu a ještě jsou mi nepohodlný tím pasem.  Mají krasnou tmavou  barvu, tak jsem si tenkrát myslela, že to dám a ukázalo se, že ne. 

Offline barbucha blogger
35381 příspěvků moje polička 14. května 2026 13:03

stes 

Jo, barva je super, pěkná džínová klasika. Já si teda neberu velikost u těchhle typů úplně natěsno, mohla bych mít i o číslo menší, ale tak mi nepohodlný nejsou - a nepadaj protože nosím pásek (a to takovej ten pletenej co pruží!)

Offline stes
8951 příspěvků moje polička 14. května 2026 13:23

barbucha takovej mám taky a pak ještě takový ten popruhový, co se provlíkají ty kroužky a ten se dá taky hezky nastavit, aniž by škrtil

Offline barbucha blogger
35381 příspěvků moje polička 14. května 2026 13:28

stes 

Ten jsem měla a nikdy jsem nepřišla na to co a jak s těma kroužkama!

Pletený pružící jsou nejlepší - zapíchneš kam potřebuješ...

Offline Kokoska
34375 příspěvků moje polička 14. května 2026 14:40

Asi budu muset vyrazit do obchodu a vyzkouset, jaka jsem vlastne velikost, jsem z toho zmatena. Nepotrebuju to nejak nutne nebo akutne, dam tomu cas.