Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Zuzuli
3900 příspěvků moje polička 13. května 2026 13:42

Evaeva co mom dziny z reserved? Taky mam problem, ze kdyz nacpu do kalhot stehna, pak v nich plavu v pase, ale tyhle mi prijdou fajn. Barely mam o cislo vetsi, aby byly dobre volne pres stehna a v pase je mam stahle gumou, kterou jsem tam strcila. Ale pak se krabati nad zadkem a taky to neni idealni reseni

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2026 14:18

Zuzuli mom už nechci. Ale ani ty už mi tolik nesedí jako ty staré, co teď nosím. Ale aspoň mi nejsou dlouhé Ty jedny barely, co mám, jsou mi přes stehna dokonce volnější (ale já mám hodně zadek). Nejsou to teda džíny, jsou z pevné látky 

Offline Potrefenáhusa
39104 příspěvků moje polička 13. května 2026 14:41

Evaeva mne ted sedej dobre barrely u lindexu, ale teda v zime pod ne poměrně dost fouká 

Offline barbucha blogger
36267 příspěvků moje polička 13. května 2026 17:28

Lenka22 Kokoska 

Džíny naopak zkracovat nepotřebuju - rovný trubky se dají ohrnout (a ohrnutí drží, na rozdíl od plátěnejch), navíc si u nich můžu vybrat délku (beru jen levisky protože mi nejlíp seděj), tady aspoň tři délky nabízí myslím třeba M+S. Ale jinej materiál jde ihned na zkrácení... a vlastně i sukně, jinak bych si po tom šlapala.

Offline whiskas
21165 příspěvků moje polička 13. května 2026 18:23

Zuzuli Mom z Reserved pravíš? Tak ty jsem zkoušela dnes. V názvu tedy bylo Mom Slim, ale vypadaly dobře, na omak žádný hadr, tak jsem doufala. Chyba. Obvyklá velikost mi byla velká v pase, což u mom střihu vypadá fakt blbě. A o číslo menší jsem skoro nedopla, pokud bych nepřestala dýchat. Zdálo se mi, že rozdíl byl tak 2 velikosti, ne jedna. 

Pak jsem vyrazila do Manga, H&M, M&S a nic. V Mangu a H/M mě nic nezaujalo a v M&S neměli moji velikost, natož délku. Nakonec jsem vplula do Arketu a tam bych si vybrala, pokud bych ovšem byla min. o 10 cm vyšší. Mám z Arketu jedny staré cropped v klasickém střihu a ty jsou o.k. Ovšem mně se líbil střih Coral a ty mi byly pochopitelně strašně dlouhé. Ale jinak jsou skvělé.

Offline whiskas
21165 příspěvků moje polička 13. května 2026 18:24

Potrefenáhusa Mně jsou barel z Lindexu moc dlouhé, jak jinak.

Offline whiskas
21165 příspěvků moje polička 13. května 2026 18:26

Asi bychom tady potřebovaly Uniqlo :-D. Občas se dají najít fajn džíny v Gapu a pak klasika, Levis.

Offline brrr
12424 příspěvků moje polička 13. května 2026 20:18

Já  jsem dneska dobře nakoupila v Reserved. Krom hromady bavlněných triček na výzkumy, kalhoty a lněnou košili

Offline Zuzuli
3900 příspěvků moje polička 13. května 2026 22:09

whiskas mam obycejne mom, nejsou slim. Ja mam velikost, kterou jsem na sobe v kabince tesne dopla. Ony nosenim povoluji, ted uz je mam lehce volne, ale vsude stejne. Pas mi nedstava. Bohuzel u kalhot to nejde jinak, nez zkouset, zkouset a zkouset, protoze najit ty sedici je dost tezky.

Offline leona mp
příspěvků moje polička 13. května 2026 22:23

whiskas Já se barelům dlouho bránila, přišlo mi to ve skoro 60 trapné. No , ale pak jsem si jedny objednala, na zkoušku. Cambia. A musím říct, že tolik komplimentů na hezké džíny a že mi sluší jsem dlouho nedostala. 

Offline leona mp
příspěvků moje polička 13. května 2026 22:27

whiskas Chtěla jsem ti je sem dát  a až teď jsem zjistila, že to nejsou barely ale cropped džíny. https://www.breuninger.com/cz/b/cambio/cropped-d-iny-ocean/1003013244/p/?variant=a6a1837590b84ef996d9fdff06fad472 

Offline whiskas
21165 příspěvků moje polička 13. května 2026 23:04

leona mp Díky za odkaz, vypadají super. Ty, které jsem viděla např. v H/M nebyly nic moc. Já vím, chce to zkoušet. Ne, že bych měla málo zásob :-D, ale tento střih se mi líbí a býval by se hodil. Třeba na nějaké super narazím a padnou. Ještě se mrknu do Levisu a docela se mí líbí i tyhle z Benettonu. Mom fit

Offline stes
9479 příspěvků moje polička 14. května 2026 04:57
Reakce na leona mp:

whiskas Já se barelům dlouho bránila, přišlo mi to ve skoro 60 trapné. No , ale pak jsem si jedny objednala, na zkoušku. Cambia. A musím říct, že tolik komplimentů na hezké džíny a že mi sluší jsem dlouho nedostala. 

​Přesně tak jsem to mela ja. Vek i pochvalu za barrely i wide. Ted jich mam obojí několik a jiný uz nenosím. Tuhle mi  jedna kolegyně řekla,že jsem zhubla,když jsem po měsících mela na sobě stright, což neni pravda, ale byl videt zadek a nohy.....a jen to potvrdilo ,že  barrely optický přidávají, ale to pohodlí je pro mě uplne a naporad nejvic. 

Offline Kokoska
35263 příspěvků moje polička 14. května 2026 08:44

stes mam to stejne, na leto mam takove lehke siroke dziny, prodavali to v HM pod nazvem dzinove pyzamove kalhoty A ty jsou superpohodlne. Pak jeste jedny z nejakeho modalu ci co to je z COS, olivove zlelene, s bilym trikem na leto ideal. Pohodli uz je pro me priorita.

Offline stes
9479 příspěvků moje polička 14. května 2026 08:58
Reakce na Kokoska:

stes mam to stejne, na leto mam takove lehke siroke dziny, prodavali to v HM pod nazvem dzinove pyzamove kalhoty A ty jsou superpohodlne. Pak jeste jedny z nejakeho modalu ci co to je z COS, olivove zlelene, s bilym trikem na leto ideal. Pohodli uz je pro me priorita.

​takhle...pohodlný a moderní, což většina současný mody a nabídky je, rovná se ideál. Kdybych koukala zas jen na pohodlí, jsem v teplakach celej den. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. května 2026 09:02

stes souhlasím, pohodlný a moderní. Ono být v nemoderním, i když opticky o pět kilo štíhlejší, taky není ono

Offline Kokoska
35263 příspěvků moje polička 14. května 2026 09:38

stes tak samozrejme, porad to jsou veci, ktere nenosim s pocitem " vsak je to jedno, na me uz nezalezi". Ony teda ty teplaky jsou taky moderni, spousta lidi v tom bezne chodi po meste. Asi si rozumime.

Offline stes
9479 příspěvků moje polička 14. května 2026 10:04
Reakce na Kokoska:

stes tak samozrejme, porad to jsou veci, ktere nenosim s pocitem " vsak je to jedno, na me uz nezalezi". Ony teda ty teplaky jsou taky moderni, spousta lidi v tom bezne chodi po meste. Asi si rozumime.

​Chození v teplakach nebo leginach po městě ve mně vyvolává odpor. Ale nechci rozjíždět marnou diskuzi...ať si kazdej nosí co chce. Je to vizitka společnosti, jaký si to uděláš,takový to máš. A ano, když jdu sportovat z domova a hřiště nebo kurty jsou za rohem a pak jdu na pivo, jdu v nich taky. 

Offline Garfie
28678 příspěvků moje polička 14. května 2026 10:08

stes Souhlasím. Já jsem v nějaké turistické skupině o Japonsku na FB a často se tam řeší oblečení, hlavně Američanky, co je vhodné a co ne....minule jsem se neudržela a jedné na dotaz typu "slyšela jsem, že v Japonsku není normální ve městě nosit leginy, je to pravda?" odpověděla "tak to snad není normální nikde, ne?"

Offline Potrefenáhusa
39104 příspěvků moje polička 14. května 2026 10:21
Reakce na whiskas:

Potrefenáhusa Mně jsou barel z Lindexu moc dlouhé, jak jinak.

​a kolik měříš? Ja 163 a mam je ke kotníkům, dlouhy mi nepřijdou