Co jste si dnes koupili/y?
barbucha Díky za odkaz. Já už budu koukat jen po všem boxy. ![]()
Karja Taky nemám vršky, sukně ještě splácala, ale svršky chybí. Jen tedy na rozdíl od tebe mám omezený výběr, nic crop nepřichází v úvahu. Takže jedině pytel a celkový dojem bude zase jen krabice, jen větší box
.
999 Krásné
.
SunEclipse Nejde o to mít ruce jako Mikulec, ale o denzitu svalů, aby se ruce neklepaly.
whiskas Já nosím cropp že mi nekouká břicho, ale že to nemusím jakoby do toho vyššího pasu zakasávat, nebo když tak jen malý kus, takže se to nikde nekrabatí a není toho prostě jakoby moc.
Karja To jsem také nosívala, než jsem byla oplácaná.
Víš co, ty urážíš a shazuješ neustále sama sebe, ale některými poznámkami můžeš urazit i ostatní. Protože my vidíme tvé fotky a vidíme sebe v zrcadle. Když napíšeš, to nemůžu nosit, jsem oplácaná a já vídím, že mám postavu asi tak minus 350hodin v posilovně horší... Jakoby na sebe si teda působ jak chceš, ale jako vopatrně, nezásevej tuhle sebekritickou náladu dál.
Karja Já taky nosím crop stejně jako ty. Ale chybí mi i nějaká dobrá sukně.
Díky všem za reakce! Omlouvám se, nezvládnu všechny označit. Ještě jsem si to nechala posvětit od dcery a cedulky ustřihla, komplet vyprala. Doufám, že vybočím se svého stereotypu a nebude to ležet jen ve skříni.
whiskas Nemyslela jsem to tak, že kostky nejsou vhodné pro 50+. Psala jsem o tom, že kostky jsou divočina pro mě a k tomu jsem ten komplet okukovala prvotně pro dceru a chtěla ho koupit jí. Pak jsem zjistila, že sukně má i kapsy, zkusila si ji, libila se mi, tak jsem přidala i ten vrchní díl a koupila si to pro sebe. Ale jak to bylo původně určeno v mých očích pro náctiletou, mám to v sobě a jen o tom napsala. Rozhodně nechci udávat moudra, co je v kterým věku pro koho, protože je to samzřejmě blbost. Tohle byl můj subjektivní pocit na základě viz výše.
Evaeva No, já se zařekla, že na léto nic nechci, nic nepotřebuju....ale znáš to, pak někam jdu, nebo mám v hlavě nějakou kombinaci a není to uplně ono, co bych si představovala, že jo, tak už to zase jede. A řekla bych, že v mém prostředí a s mým životním stylem i dost zbytečně:D.
Jo, v létě se člověku chce víc
notna no vidíš. Mně přijde, že náctiletá holka by v tom byla jak stará mladá ![]()
notna Podle mého je to tak nějak pro všechny věkové kategorie, ale já osobně bych se v tom taky necítila, takže ti rozumím. Objektivně si ale myslim, že je to ale velice slušivej kousek a i takovej jako dlouho nositelnej, dobře kombinovatelnej, takže super kup.
Karja Jak to, nechápu. Vždyť mi bylo jasně řečeno, ať raději volím boxy věci, tak to je celkem jasný názor. Jde o celkové proporce. Já nikoho nechtěla urážet. Všem to tady vždy sluší, bez ohledu na velikost oblečení, protože mají vyvážené proporce a hlavně se umí obléci. Já to nikdy neuměla, jen to bylo jednodušší a nevypadalo to tak blbě, jako teď. Když jsem si zkoušela větší velikost kalhot/sukní, tak taky špatně. V pase velké,tedy se pas posune zcela mimo, ale na ležérně, jen tak, že to opět nesedí.
notna Chápu. Já bych naopak brala umět sestavit klasický, padnoucí šatník a jen sem tam mít něco pro "oživení". Miluju kalhoty, ale jak jsem malá, tak je to boj. Ráda bych měla nějaké dobře padnoucí, kvalitní materiál. Ty, které jsem měla mi už prostě nesedí. Vlezla jsem do Gant, MS ... nechci tady pohodršovat, ale mě fakt nesedly. Většinou pnuly přes stehna a větší plandaly v pase a v bocích. Tak si vyber. Délky nekomentuju, to by vyřešila švadlena. Sukně se najdou, i nějaké šaty, ale kalhoty? To je výzva.
notna no vidíš. Mně přijde, že náctiletá holka by v tom byla jak stará mladá
To poznám velice rychle, jestli mi to bude mizet ze skříně :-) Samozřejmě jsem možná úplně vedle. Kolikrát mi přijde něco úplně skvělý pro dceru a stačí jeden její pohled a vím, že tomu absolutně nerozumím :-)
whiskas To znám. Kalhoty a rifle je boj. Teď mám všechny nové wide. Ze starých klasických mám nositelné jen jedny černé kalhoty a jedny džíny a nejsem schopná narazit na nové padnoucí. Dzíny jsou z MS a ten střih tam ten nemají :-(
Nakoupila jsem si nová bílá trika a jsem překvapená nabídkou. Původně jsem šla do Stradivaruisu, protože dceřiny trika z loňska jsou pořád ve skvělé kondici, pevná bavlna, drží tvar, nejsou průsvitná. Ale narazila jsem na stejně kvalitní v reservdu, tak jsem vzala tři, protože bílý kvalitní triko je skoro jednorožec, že? A pak v lindexu to samé. Vůbec jsem nechápala! Odkazy nedám, nevím přesně, která to jsou na netu. Ale jsem fakt nadšená.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025