Syn mi vzal mikinu s kapucou a chodí v ní do školy. Pere se ve mně, že teď už nemám žádnou mikinu kapucou, a že si myslí, že moje mikina je natolik cool, aby v ní šel mezi lidi. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
notna Jasně, ty ji znáš nejlíp. Bílá sukeň byla určitěsuper. Obdivuju, že přežila bílá.
Syn mi vzal mikinu s kapucou a chodí v ní do školy. Pere se ve mně, že teď už nemám žádnou mikinu kapucou, a že si myslí, že moje mikina je natolik cool, aby v ní šel mezi lidi.
Mně vzal minikinu vnuk a dokonce i tričko (nosím často pánská). A na příjmačky si půjčil můj (pánský) svetr.
Sweet Potato Právě se v tom nevyznám. Kolikrát mi něco přijde stejný nebo podobný styl a stejně je to mimo. Sama už jí nic nekupuju.
Bílá sukně už toho přežila moc, byla i moje oblíbená. A protože je to čistá bavlna, savo vyřešilo všechno.
dupali jj já pochopila, že mydlíš jiný, jen dodávam, že ty moje jsou taky fajn. Jinak do uniqlo a muji zajdu vždy, když jsem v berlíně, taky je msm ráda
Alice7 a taky se to v tobě pere? Cool babička! ![]()
Jitka77 Pomáhá mi to ve smyslu, tedy v hadrovém vlákně, že se dozvím názory, jak celý koncept :-D vypadá z pohledu okolí. Taková dobrá zpětná vazba nezávislých pozorovatelů. Třídím šatník (jde mi to tedy dost pomalu) a vypadávají na mě různé podivné kusy. Tedy to není případ těchto konkrétních šatů. Ty nemám dlouho a koupila jsem si je, protože mi přišla úžasná ta barva a relativně i střih. Ale podle reakcí je zřejmě dost demode, byť mně přišel poměrně neutrální.
Jitka77 Pomáhá mi to ve smyslu, tedy v hadrovém vlákně, že se dozvím názory, jak celý koncept :-D vypadá z pohledu okolí. Taková dobrá zpětná vazba nezávislých pozorovatelů. Třídím šatník (jde mi to tedy dost pomalu) a vypadávají na mě různé podivné kusy. Tedy to není případ těchto konkrétních šatů. Ty nemám dlouho a koupila jsem si je, protože mi přišla úžasná ta barva a relativně i střih. Ale podle reakcí je zřejmě dost demode, byť mně přišel poměrně neutrální.
Pokud máš na mysli ty růžové šaty, podle mě jsou zcela OK. Má je kamarádka, nosí se zlatým tenkým páskem a k tomu má zlaté páskové sandály. Vypadá to dobře. Klidně bych dala i ten černý pásek, ale tenký. Bez pásku, jak už tu někdo psal, mi taky přijdou jako nedokončené.
Děkuji za rozšíření obzoru, doteď jsem nevěděla co je boxy top, ale jak jsem zjistila, nic pro nás obdařenější
.
Svetr vrátil, mikinu pravda trošku postrádám. Ale teď nějak rychle roste, tak snad do půl roku bude mikina zpět ![]()
Ad kvalitní bílá (i jiná trika) - on-line textil (bývalý Adler)
Kdysi sem někdo dával odkaz (moora nebo Sweet Potato
) a od té doby trička a trika s dlouhým rukávem nikde jinde nekupuju (do saka i samotné s hedvábným šátkem pro mě ideální do kanceláře). A výběr barev nemá chybu.
Víš co, když mi některá občas něco čmajzne v šatníku, dmu se pýchou.
To úplně chápu a závidím!
Já si kolikrát připadám že musím chodit v příšernejch hadrech
A přitom my jsme rodičům kradli ze šatníku furt! I z botníku ![]()
Koupila jsem si lístek do kina na Palestině 36. Film byl zajimavej, doporučuju.
Jen mě teda ještě po hodině strašně bolí uši z hlasitosti. ![]()
Šaty a pak pokusně tyhle kalhoty, když se to teda teď zase nosí. ![]()

Raduza Oboje moc hezký :-)
Raduza moc pěkný nákup
Raduza moc hezký nákup. Líbí se mi to sakumprask .
Tak mi dorazily šaty COS z Vinted a ... . Jak tady někdo zmínil, že bude velmi záležet na délce a jak sednou ve výšce pasu, tak měl pravdu. Když jsem je vybalila, lekla jsem se, že mi budou úzké v ramenou, což se naštěstí nepotvrdilo. Ale, délka mi nelichotí. Končí přesně tam, kde mám nejsilnější lýtka, tedy sloupy zajištěny. A jak mám krátké nohy a delší tělo, tak mi pásek vychází tak nějak níže, než je pas (no, pas ... to místo, kde býval). Ale to by sedalo vyřešit. V podstatě jsem zjistila, že nejlépe vypadají zcela volně, bez pásku, neb jsou pak opticky o něco delší. Kdyby měly o cca 15 cm více, byly by fajn.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje