Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Tabea
7865 příspěvků moje polička 25. května 2026 14:44

Syn mi vzal mikinu s kapucou a chodí v ní do školy. Pere se ve mně, že teď už nemám žádnou mikinu kapucou, a že si myslí, že moje mikina je natolik cool, aby v ní šel mezi lidi.

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 25. května 2026 14:49

notna Jasně, ty ji znáš nejlíp. Bílá sukeň byla určitěsuper. Obdivuju, že přežila bílá.

Offline Alice7
48 příspěvků moje polička 25. května 2026 14:51
Reakce na Tabea:

Syn mi vzal mikinu s kapucou a chodí v ní do školy. Pere se ve mně, že teď už nemám žádnou mikinu kapucou, a že si myslí, že moje mikina je natolik cool, aby v ní šel mezi lidi.

​Mně vzal minikinu vnuk a dokonce i tričko (nosím často pánská). A na příjmačky si půjčil můj (pánský) svetr.

Offline notna
9261 příspěvků moje polička 25. května 2026 14:55

Sweet Potato Právě se v tom nevyznám. Kolikrát mi něco přijde stejný nebo podobný styl a stejně je to mimo. Sama už jí nic nekupuju.

Bílá sukně už toho přežila moc, byla i moje oblíbená. A protože je to čistá bavlna, savo vyřešilo všechno.

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 25. května 2026 15:02

dupali jj já pochopila, že mydlíš jiný, jen dodávam, že ty moje jsou taky fajn. Jinak do uniqlo a muji zajdu vždy, když jsem v berlíně, taky je msm ráda

Offline Tabea
7865 příspěvků moje polička 25. května 2026 15:40

Alice7 a taky se to v tobě pere? Cool babička!

Online whiskas
20784 příspěvků moje polička 25. května 2026 16:05

Jitka77 Pomáhá mi to ve smyslu, tedy v hadrovém vlákně, že se dozvím názory, jak celý koncept :-D vypadá z pohledu okolí. Taková dobrá zpětná vazba nezávislých pozorovatelů. Třídím šatník (jde mi to tedy dost pomalu) a vypadávají na mě různé podivné kusy. Tedy to není případ těchto konkrétních šatů. Ty nemám dlouho a koupila jsem si je, protože mi přišla úžasná ta barva a relativně i střih. Ale podle reakcí je zřejmě dost demode, byť mně přišel poměrně neutrální. 

Offline notna
9261 příspěvků moje polička 25. května 2026 16:23
Reakce na whiskas:

Jitka77 Pomáhá mi to ve smyslu, tedy v hadrovém vlákně, že se dozvím názory, jak celý koncept :-D vypadá z pohledu okolí. Taková dobrá zpětná vazba nezávislých pozorovatelů. Třídím šatník (jde mi to tedy dost pomalu) a vypadávají na mě různé podivné kusy. Tedy to není případ těchto konkrétních šatů. Ty nemám dlouho a koupila jsem si je, protože mi přišla úžasná ta barva a relativně i střih. Ale podle reakcí je zřejmě dost demode, byť mně přišel poměrně neutrální. 

​Pokud máš na mysli ty růžové šaty, podle mě jsou zcela OK. Má je kamarádka, nosí se zlatým tenkým páskem a k tomu má zlaté páskové sandály. Vypadá to dobře. Klidně bych dala i ten černý pásek, ale tenký. Bez pásku, jak už tu někdo psal, mi taky přijdou jako nedokončené.

Offline JankaM
3056 příspěvků moje polička 25. května 2026 16:24

Děkuji za rozšíření obzoru, doteď jsem nevěděla co je boxy top, ale jak jsem zjistila, nic pro nás obdařenější .

Offline Alice7
48 příspěvků moje polička 25. května 2026 16:38
Reakce na Tabea:

Alice7 a taky se to v tobě pere? Cool babička!

​Svetr vrátil, mikinu pravda trošku postrádám. Ale teď nějak rychle roste, tak snad do půl roku bude mikina zpět

Offline jerry
11040 příspěvků moje polička 25. května 2026 17:01

Ad kvalitní bílá (i jiná trika) - on-line textil (bývalý Adler)

Kdysi sem někdo dával odkaz (moora nebo Sweet Potato) a od té doby trička a trika s dlouhým rukávem  nikde jinde nekupuju (do saka i samotné s hedvábným šátkem pro mě ideální do kanceláře). A výběr barev nemá chybu. 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 25. května 2026 20:34
Reakce na Sweet Potato:

Víš co, když mi některá občas něco čmajzne v šatníku, dmu se pýchou.

​To úplně chápu a závidím!

Já si kolikrát připadám že musím chodit v příšernejch hadrech A přitom my jsme rodičům kradli ze šatníku furt! I z botníku

Offline Tabea
7865 příspěvků moje polička 25. května 2026 20:56

Koupila jsem si lístek do kina na Palestině 36. Film byl zajimavej, doporučuju. 
Jen mě teda ještě po hodině strašně bolí uši z hlasitosti.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 26. května 2026 11:32

Šaty a pak pokusně tyhle kalhoty, když se to teda teď zase nosí.

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 26. května 2026 11:56

Raduza Oboje moc hezký :-)

Offline Magráta
8098 příspěvků moje polička 26. května 2026 12:22

Raduza moc pěkný nákup

Online Tak Betty
6041 příspěvků moje polička 26. května 2026 12:29

Raduza moc hezký nákup. Líbí se mi to sakumprask .

Offline Lenka22
2602 příspěvků moje polička 26. května 2026 12:39
Reakce na jerry:

Ad kvalitní bílá (i jiná trika) - on-line textil (bývalý Adler)

​Bezvadný tip.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 26. května 2026 12:45

999 Tak Betty Magráta 

Díky, šaty jsou jistota, na kalhoty jsem zvědavá, jestli v nich nebudu jak vzducholoď

Online whiskas
20784 příspěvků moje polička 27. května 2026 19:22

Tak mi dorazily šaty COS z Vinted a ... . Jak tady někdo zmínil, že bude velmi záležet na délce a jak sednou ve výšce pasu, tak měl pravdu. Když jsem je vybalila, lekla jsem se, že mi budou úzké v ramenou, což se naštěstí nepotvrdilo. Ale, délka mi nelichotí. Končí přesně tam, kde mám nejsilnější lýtka, tedy sloupy zajištěny. A jak mám krátké nohy a delší tělo, tak mi pásek vychází tak nějak níže, než je pas (no, pas ... to místo, kde býval). Ale to by sedalo vyřešit. V podstatě jsem zjistila, že nejlépe vypadají zcela volně, bez pásku, neb jsou pak opticky o něco delší. Kdyby měly o cca 15 cm více, byly by fajn.