Raduza tak to jsem ráda,že jsi sem dala svůj nákup...stejný kalhoty jsem si koupila taky (sama sebe překvapila
)...jen světle šedý...prošla jsem kolem nich...šla dál...a už jsem je měla v hlavě a začaly mi naskakovat kombinace,co k nim...no tak jsem se vrátila,vyzkoušela,chňapla a upalovala k pokladně...cestou domů jsem přemítala,jestli jsem se nezbláznila...a pak si řekla-a co jako?...vždyť jsou to jen kalhoty a kdy,než teď?![]()
Jo a šaty moc hezký!
Co jste si dnes koupili/y?
Raduza šaty jsou krásný, moc jsem je chtěla , ale vadí mi ten malý výstřih
Maureen uz přišly a jsou super, i když trochu nezvyk ![]()
uz je to tady, objednala jsem svoje prvni barefoot boty ![]()
Lilly_Ku uz jsem zvědavá, jakým směrem se to bude vyvíjet dál. ![]()
Jaky boty? ![]()
Lilly_Ku ukaaaa![]()
Raduza pošli foto outfitu s nima...jsem zvědavá...třeba i sz..
tyhle, videla jsem je na nekom ve vlaku a vypadaly celkem oukej, tak uvidime :D
Lilly_Ku podobny jsem uz taky na někom viděla. Budu se těšit na recenzi. Zrovna mi jdeš do noty, plánuju nejakej výšlap v neděli s kolegyní.
Lilly_Ku at se ti v nich dobre slape!![]()
Tabea kam se chystate?
my do märkische schweiz, ted by se hodil ten emotikon harold pain, panc to jsou jen takovy kopecky, ale je to nejbliz a da se to na otocku.
chybi mi rakousko a hory ![]()
viktorka_od splavu dam vedet :)
Lilly_Ku ta kolegyně má muže, co nevytáhne paty z bytu (nepřeháním), neřídí, je velkej introvert bez kamarádek a zároveň by fakt ráda podnikala různý věci. Takže je moc ráda, když se někam podívá. Dala jsem na vyber Garmisch nebo Füssen jako výchozí bod, vybrala si Füssen. Takže nejspíš Lechschleife 9 případně nějakou variaci na tu trasu, podle toho, na co se bude cítit. Takže taky žádný velký hory.
Tabea to vypada suprove! hned bych taky sla :)
btw sledujes serial In höchster Not? ![]()
ou ou, doteď jsem neznala...![]()
Na jeden den nove vlasy ![]()

Emerald ale ty jsi hezká![]()
Emerald Jsi pořád stejná. ![]()
Sweet Potato
Ale ty vlasy mam dneska uplne jiny!!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje