Sweet Potato
ďakujem
Co jste si dnes koupili/y?
já zůstávám při zemi... ![]()

Janulik03 na tech podpatcich bych se asi zabila, ale vypada to hezky.
RoSa tie sú pekné
Janulik03 kožený, mám je radši, líp se udržujou
Tvoje botky se mi moc líběj, ale už jsem na to pohodlná...
RoSa Prosim, ty tenisky mají jen takhle krátké šněrování. Nemusejí se dělat kličky ? Mě zaujaly ty plátěné .
Tak Betty zavazování je na fotkách nevimproč schovaný - ve skutečnosti maj normální tkaničky se zavazováním na kličku
Janulik03súhlasím so Sweet Potato :) a priznávam, že by som sa v tých Tvojich topánkach zabila
Z nouze jsem si koupila sandále Rieker. Měla jsem z toho smíšený pocity, protože 99% jejich bot mi přijde vyloženě ošklivých. Ale byly pohodlný, splňovaly nároky na umístění pásků, tak jsem je vzala. Včera jsem v nich šla do práce a ačkoliv se mi nohy potí zřídka, tak tyhle boty, to je něco. V pohorkách na túře jsem měla nohy chladnější. Nechápu.

Tabeařekla bych že umělá stélka. Pokud to není kůže zlobí mě to vždy a pálí mne naboso nohy.
continuity jj presne si vzpominam jak tahle stelka z nejake umeliny primo pali do chodidel Tabea
continuity viktorka_od splavu Ja bych myslela, že mají věrnou zákaznickou základnu. Ale kdo tohle koupí podruhý? Nebo je to myšlený jako sandály do 10 stupňů? ![]()
lidem, kteří nenosí kožené boty to asi ani nepřijde jako problém.
continuity Možná, já to nenávidím, kdo vyrobí takový sandály, zasloužil by jima zvalchovat hřbet!
Tabea dřív/některé modely určitě koženou stélku mívaly
Určeny výhradně pro ponožky v sandálech![]()
jerry vyzkouším! Myslíš spíš silonkový, vlněný jako do Birkenstock pantoflí, nebo bílý bavlněný vysoký Adidas jako do adilettek? ![]()
Vysoký, aby byly vidět na dálku![]()
Tabea ha, tim se to vysvetluje preci! do rieker sandalu se prece nosi silonky, to da rozum![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY