Sweet Potato to byla i moje první reakce, když jsem tu sedačku viděla poprvé. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Dadoo no, v každém případě vypadá krásně, ať už s chlupama nebo bez. Ať se ti na ní krásně pololeží ![]()
Dadoo gauč je krásny, vyzerá pohodlne. Za mňa biela farba nie je žiadny problém, ani na sedačke, ani na koberci. Dnešné úpravy látok už hodne pomáhajú
Janulik03 ona to není bílá, i kdyz tak na fotce. vypada. Má to být světle seda. Další barva je krémová a ta už má k bílé mnohem blíž. Tahle mi přijde taková světle šedobéžová.
Stejně tak úplně nechápu, že mi prijde ok kupovat takové velké a drahé věci online, aniž bych si na ně sáhla. ![]()
Stejně jsem koupila podlahu. Jen podle dvou obrázků. Sice ve skutečnosti vypadá úplně jinak, ale hodně se mi líbí. Prostě víc štěstí než rozumu..![]()
Dadoo Ha, já jsem takhle nakoupila půl domu a řeknu ti, že velká část věci, co jsem nakoupila naživo je fakt blba:D.
Tenisky na běhání ![]()

Mulen To sis koupila super boty :-).
999 dik! strašně se na ne těším ![]()
...koupila jsem si tuhle sukni...u pokladny říkám:..tak jsem si zase koupila sukni,kterou nepotřebuju...a prodavač:..no jenomže tahle je úplně jiná,než ostatní,s nápadem...řekl bych,že v poslední době COS moc nápady nehýří...
Tak co jsem měla,já chudák,dělat,že?
Maureen ale tá je presne pre teba
Janulik03žejo,žejo????...že jsem ji potřebovala?![]()
Maureen pěkná
Maureen fakt pekna
Maureen Ta sukně potřebovala tebe!
Po letech v Madridech a Arizonách návrat k Gizeh ![]()
/zabky-birkenstock-gizeh-bs-1016109-gold.webp)
Jedny střevíce pro Popelku do tanečních.

A ještě tuhle sukni
Ounz baltik Sweet Potato viktorka_od splavu díky za schválení
já to tušila,že je na zdejší fórum spolehnutí![]()
Lamicka Ať se Popelce krásně tančí!
Maureen ta sukne je krasna, moc se mi libi. Ale chce to presne tvuj typ, ty ji navic urcite krasne nakombinujes. Ja bych v ni vypadala jako kvocna, ktera se porvala s kunou o snusku vajec. Doufam, ze das fotku!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY