Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 12. srpna 2026 10:51
Reakce na continuity:

Tabea

lidem, kteří nenosí kožené boty to asi ani nepřijde jako problém. 

​s nekozenyma botama obecne ja tedy problem nemam, pali opravdu tadyta konktretni - takovy divny textil nebo co to je. mela jsem kdysi takove pantofle, uplne se mi ten pocit vybavil

Offline Tabea
8228 příspěvků moje polička 12. srpna 2026 12:10
Reakce na continuity:

Tabea

lidem, kteří nenosí kožené boty to asi ani nepřijde jako problém. 

​jo bude ono. Zblejskla jsem kolegyni a správně na dálku její boty identifikovala jako rieker. Tak jsem se jí zeptala, co ta podrážka, jestli jí z toho nehoří nohy. Že ne, že jsou to přece sandály, a že to není jiný než u jejich dalších sandálů (Tom tailor). A ze je ta podrážka pěkně měkoučká, oproti jinejm botám, co jsou jak prkno. A teď by mě zajímalo, jestli kožený boty, co jsou mně pohodlný, by pro ni byly prkno. Nebo jestli tím myslela třeba sandály Vagabond, který přišly jako prkno i mně. 
Moje boty jí zkoušet nepůjdu. Pro mě zajímavá věc, jak je to vnímání různý. Dneska mám boty kožený, je tu objektivně hic a nohy mám od rána studený, že bych ponožku snesla .

Online continuity
43532 příspěvků moje polička 12. srpna 2026 12:29

viktorka_od splavu u mne je to jedno. Tuhle jsem vyfasovala na závodě plastové pracovní botičky, jakože OOP. Odpoledne mne ty nohy normálně pálily, že jsem nemohla stát a to jsem měla normálně ponožky. 

Offline stes
9406 příspěvků moje polička 12. srpna 2026 12:38

continuity jj, to znám - jak to není kožená stélka, tak mi pálí a bolí chodidla i kdyby to byly zimní a měla jsem ponožky.