Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 12. června 2017 12:34
Reakce na Lama_z_Lana:

Taky ne! A navíc nemám ani nic z COS (ale to asi jen proto, ze jsem lína jet do Prahy).

Mne to doručili až na Slovensko .

A hlásim sa k nevlasneniu (zatiaľ) Conversiek a The Ordinary. The Ordinary si netrúfam bez vzoriek, veľmi často reagujem na koznmetiku alergiou a nad Converskami veľmi jednými váham, ale keď som ich bola skúšať v obchode, zistila som, že aby mi boli pohodlné, musela by som si kúpiť o dve čísla väčšie. A to som vždy mala problém s tým, že mi kvôli úzkej nohe topánky padajú! A tie väčšie mi zas prišli strašne dlhé vpredu. Tak neviem, rozšlapne sa to?

Tieto by som brala:

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 12. června 2017 12:42
Reakce na slniecko:

Když já nerada eshopy! Vidina toho, že to budu vracet a muset s tím na poštu. No prostě lenost.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 12. června 2017 12:45
Reakce na slniecko:

Guma asi nepovolí. Taky Conversky nemám, ale Ordinary je někde na cestě.

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 12. června 2017 12:46
Reakce na slniecko:

Já si koupila ty bílý klasický a prodavač tvrdil, že ta guma povolí (i když v obchodě mě netlačily, samozřejmě). No, měla jsem je zatím na noze třikrát a myslím že víckrát to už nebude - guma nepovolila.

Už vím přesně, jak se cítila malá mořská víla, když vyměnila rybí ocas za nohy a bylo jí, jako by kráčela po ostrých nožích.

Není na to nějakej fígl? Kromě popelnice?

Offline Potrefenáhusa
38882 příspěvků moje polička 12. června 2017 12:48
Reakce na barbucha:

podle mě žádnej fígl není, ta guma asi nemá moc kam povolit...

ale dobrá zpráva je, že tomsky žádnej gumovej okraj nemaj

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 12. června 2017 12:54

Já mám bílý kožený Conversky, už jsou dost letitý teda, a musela jsem si koupit o dvě čísla větší, nepovolilo nic. Teď se mi dost líbí tyhle, ale na plátěný kecky nic levnýho, nevíte někdo, jestli třeba nááhodou na Nordstromu nebývají občas slevičky? A je to vůbec EU friendly e-shop? 

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 12. června 2017 12:54
Reakce na Potrefenáhusa:

Já mám plátěnky bez gumy, vo to nic. Ale když já chtěla zas conversky, béééééé fňuk. Ale od minula mi asi řádně zbytněla noha, takový potíže jsem s nima nemívala.

Už jsem se vážně zabejvala myšlénkou odnést je do blízkýho charitního obchodu - prakticky netknutý, a předvést jim tak rozmařilou, leč dobročinnou milionářku  nebo je nechat zřítelnici, která má už teď jen asi o číslo menší nohu. Nakonec jsem vyměkla a přivezla je eště domů. Ale asi se na ně budu jen chodit koukat do botníku nebo co.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 12. června 2017 13:51
Reakce na slniecko:

Conversky se nerozšlápnou. Dcera má širší nohu a vůbec se jí nehly, tak je téměř nenosí.

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 12. června 2017 13:59

mám dvoje conversky, oboje stejný číslo. každý jiný střih. jedny, All Stars Ballet, jakože balerínky, to je španělská bota a nosím to jen za trest. trošku se vytáhly, jakože v nich vydržím chodit, ale žádny pohodlí. druhý mám Chuck Taylor All Stars, což je klasický střih a to je na první obutí největší bačkora. a jsou tak o cm do všech stran širší než ty balerínky. takže já bych neházela flintu do žita

a co se týče The Ordinary--- další update. jelikož mám rozšířený póry, tak jsem v rozpacích. mám ten krém a céčkový sérum. nevím co z toho to dělá, ale ty poŕy mají teď černý vršky. jakože úplně černý tečky. to jsem neměla od puberty. takže tam asi něco z toho oxiduje. už se mi nechce tomu dávat šanci. sice to stálo pár korun, ale za mně NE

Offline cudzinka
95 příspěvků moje polička 12. června 2017 14:03

ked tenisky, co tak odtialto tikoki. ale nie je to nic pre uzke nohy 

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 12. června 2017 14:26

K tomu The Ordinary... Uź niekomu z vás dorazili makeupy? Zaujímali by ma ohlasy.

Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 12. června 2017 14:34

Tak sa proste na celé conversky vyfláknem. Plátených tenisiek je taká spústa, že to nestojí za to.

Offline Ounz
20534 příspěvků moje polička 12. června 2017 14:56

Já sem dneska morálně zvítězila nad svojí chtivostí a objednala sem si jenom Archives 69 a Discovery kit..

ale teším se 

Offline Sweet Potato
40425 příspěvků moje polička 12. června 2017 15:19
Reakce na Ounz:

Na srazu jsem dostala (tímto děkuji derad ) vzorek jejich L'Eau de Virginie a jsem do ní dost zamilovaná. Tak mne raději neuváděj v pokušení. A kdežes' to objednala?

Offline Ounz
20534 příspěvků moje polička 12. června 2017 15:53
Reakce na Sweet Potato:

Objednala sem na jejich str 

Etat

je te dost boj, ještě se mi líbila ta la fin du monde, ale zacpala sem si pusu těma vzorkama..

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 12. června 2017 15:54
Reakce na Ounz:

Taky mám Discovery kit na cestě .

Offline Ounz
20534 příspěvků moje polička 12. června 2017 15:56
Reakce na Krehutka:

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 12. června 2017 16:00

Sedmilharky a manzelovo tajemstvi.... jen tak mimochodem jsem si dala stopstav kniham a mam jich snad 10 neprectenych.... 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. června 2017 18:37

Málem, tak dlouho jsem čekala na slevu, až jsou v háji

Offline Sweet Potato
40425 příspěvků moje polička 12. června 2017 18:51

Žluťáska