jo a na minimalne na webu jsem videla i ruzne barevne, maji celkem vyber
Co jste si dnes koupili/y?
Na webu je mají, ale musím si zkusit nějaké jejich šaty naživo, nevím, jakou u nich mám velikost...
tak uz i ja jsem se pridala do party...

takže už jsem poslední? ![]()
Nejste ...
. Ale začínám být nahlodaná je alespoň zkusit
.
nee, ja taky jeste nemam :D
ja je kupovala z nejakeho answear ve sleve za 1099 a s postovnym zdarma, takze jsem docela spokojena. i kdyz, mela jsem na asosu vyhlidnuty jedny vzorovany, ktery byly ve sleve asi za 850, ale nez jsem se rozhoupala, tak mi je v moji velikosti vyprodali :/ (ale nedalo mi to, na urbanlux jsem koukla a maj je tam jen o 40 korun levnejsi, takze nemusim bejt nastvana :D)
Jiná Realita tak sup sup, vyuzij slevy na urbanlux :D
Tak dobrý nákup :)
a já tedy (ještě) nevlastním ani Conversky, ani nic z kosmetiky The Ordinary
.
Pámbu s náma až začnete vybírat, já když pozoruju ty vaše sandály...![]()
haha ja tez ne, ale hlavne teda proto, ze ted nakupuju akorat veci do bytu, cimz uplne vycerpavam kapacity pro rozhodovani a na nic dalsiho mi nezbyva energie :D
já už budu "hodná". ![]()
Nejste. A ja na tom tedy nic menit nebudu.
Taky ne! A navíc nemám ani nic z COS (ale to asi jen proto, ze jsem lína jet do Prahy).
jsem dneska nejaka rozhazovacna (jo, prisly mi nejaky prachy navic :D), takze jsem si jeste objednala vuni a make-up na dovolenou, ktera se blizi milovymi kroky. a kdyz uz budu u more blbe oblecena, at aspon trochu vonim :D

Ta vůně je bájenčá, pro léto jako dělaná
. Ten makeup vypadá zajímavě - prověřím
.
on to neni make-up, ale spis neco jako BB cream. nosim ho jen v lete, kdy jsem hodne opalena, protoze ten pro brunety je dost tmavej. ale dela krasne sametovou tvar ;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.