Je krásná
. A OT, byla jsem dnes v ochodě Space (dámský je tedy v ulici Rámová, nikoli ve Vězeňské) mrknout na ty sandály a fakt jsou moc pěkné. Jen jich moc nemají a čísla teprve ne.
Co jste si dnes koupili/y?
Tu ti přeju ![]()
zrovna s těma dřívešatamanynísukní super ladí :-)
Krásná! Mně dorazil zelenožluťásek a taky ![]()
Ona totiž kupodivu ladí snad úplně se vším, asi s vyjímkou červených cosích šatů.
Tak ale i to by šlo, bylo-li by to nutné
. Je opravdu krásná
.
Děkuju, žluťáskovi vyřizuju.![]()
Letenku do Londýna.. tak už mi to začíná. Snad se neztratím cestou, protože pojedu sama z Gatwick do centra. A za týden se budu vracet z Leedsu. Snad se vrátím..
![]()
Ta je :-)
tak si do ni sla! je paradni.
No jo, Odolávala jsem, ale pak dala Mutzi ten tip na slevu, to bylo jednoznačné znamení shůry![]()
to bude v pohode, ztahni si do mobilu mapy Londyna. geolokace funguje i bez dat a je to pri hledani spravneho vylezu z metra opravdu velka pomoc. hned na letisti navstiv informace a vem si tam mapu linek metra - to taky dost pomuze, kdyz clovek nevi coby.
V případě nouze se můžete vrátit se mnou na konci července. ![]()
super,krasna barva.:-)
To je super nápad, díky za tipy, využiju je. Někde v centru se potkám s neteří, která přijede z Paříže vlakem. První dceru asi vyzvedneme pak někde v v centru po práci. Večer dorazí ze severu druhá dcera autem.
To bude veselý víkend.
Emerald díky, budu si to pamatovat. Budete má jistota v nejistém světě
Předpokládám, že Vás nabrífovali, ať jedete z Gatwicku Gatwick Expressem - jezdí každých 15 min a je na London Victoria za cca 30 min. Jinak si někde ve stanici metra vezměte kapesní mapu metra - já s ní jezdím doteď. ![]()
jinak pokud se tam planujes vyskytovat pravidelne, popros dcery at se podivaji, jestli by nebyla vyhodnejsi lokalni simka - nejaka predplacenka asi. nevim jestli nejake maji, ale pak bys mohla mit i data a to je zas dalsi pritel v nouzi. to same Oyster karta
celkem je Londyn dost prehledny na to jak velke mesto to je, jak si clovek trochu zvykne, je to celkem bez problemu.
Tak daleko jsme se ještě nedostaly. Mně se to musí dávkovat ;.) Dnes proběhly letenky, pokračování bude příště a podrobněji. Zatím to mám jen v hrubých rysech. Ono taky půjde o to, odletět z té Prahy.
Dcera mě bude instruovat podrobněji až před cestou.. taky abych to do té doby nezapomněla, že.. ![]()
Oysterka už není potřeba - jízdné se dá se platit i platební kartou.
Mám Conversky, takové ty baleríny, tkaničky jen po třech dírkách. Dost úzké a nosím je asi rok do cvičení a jestli povolily, tak o milimetr. Myslela jsem, že se povolí ta látka, když ne guma. Ale ani se to nehne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.