tak Prahe je uz teprv bez problemu, i kdyz si clovek ve zmatku splete terminal, tak se to da dojit za 5 minut pesky. navic Prazske letiste je opravdu dobre znacene, je to jednodussi nez hlavni nadrazi.
Co jste si dnes koupili/y?

Taková svěží letní kombinace ![]()
Svěží a velmi povedená
.
Nákupy dorazily.
Kabelka je úplně super. Velmi pěkně vypracovaná, taková pevná. Uvnitř hodně kapes. Myslím, že si brzy koupím další v jiné barvě.

A boty jsem si nakonec vzala tyhle. A jsou naprosto boží!. Opravdu budou na celodenní nošení, jak se píše v popisu produktu. Barva moc pěkná, budou se hodit ke všemu. Jsou takové měňavé.
jsem moc spokojená. Budou hodně pohodlné. A u jedněch Tomsek asi taky nezůstane..![]()
![]()
Ty čo provokuješ a nejdeš radšej ....niekam? Len čo sa tu rozčulujem......
krásna kabelka....do prčic
hlavne pozor na dest!Ten ty boty nepreziji.
(ja sla takhle jednou domu radsi v botech do prace nez si je znicit)
Bola som u krajčírky
že chcem jednofarebné jednoduché šaty. Nemala moc pekné látky, tak že si kupim a prinesiem.
Hádajte akú farbu som vybrala????

No a teraz ked s nou k nej pojdem, tá sa bude tváriť.
No, ta je krásná. Z té bych chtěla dlouhé...
Ach![]()
Nádherná!!!
A jakej střih, k týhle látce?
Lodičkový výstrih volnejší, spadnuté krátke rukávy, mierne tvarované, voľné pod kolená. Vyjdú aj dlhé, ale neviem no. Cha asi mi tu zostane ležať. Sa poznám. Kurnbik, prečo ja musím tak blbnúť a nezostanem pri čiernej alebo tmavomodrej:
Šaty v hm, silný neprůhledný splývavý úplet, s páskem vypadají výborně a na léto k vodě budou fajn. Asi se stavím i pro černé. A k tomu tři svetry, protože začaly výprodeje a až se zima zeptá, budu se mít do čeho zachumlat
Ale k těm nemám produktové fotky.

Jestli jsou saty z viskozy, tak po kazdem prano doporucuju natahovat, jinak z nich po par vypranich budes mit tricko :D vlastni zkusenost s takovejma satama z hm (ktery nosim strasne rada)
Ty šaty se mi moc líbí. Ty jsou také gant?
Děkuji. Šaty jsou Time Out. Nyní ve slevě :-)
Moc pěkné a dobrá délka
Právě ta délka. A skvělý lehounky materiál. Mají různé barevné kombinace. Jsem z nich nadšená.
Koukla jsem a jo, viskóza! Dík za upozornění, budu vytahovat. Přeci jen bych raději šaty než triko ![]()
Levandule... bazalku... mátu... koriandr... šalvěj... kopr... petržel... (rozmarýn a bobkovej list už mám loňskej) Letos nebudu- kromě tý levandule - pěstovat nic, co se nedá sežrat! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.