Děkuji všem za rajčatové rady. Demeter by byl asi sázka na jistotu. A poohlédnu se po té svíčce, líbila by se mi na letní večery.
Co jste si dnes koupili/y?
Jeee, tak z terpentynu se stala putovni vonavka, to je super;) ja po zkusenosti s nim uz zadnou demeter nechci kvuli ty mizerny vydrzi... a ze bych si u nich jinak vybrala
Jojo, chystala jsem se ti o tom napsat, až tě tu uvidím, třeba ti to někdy vyjde na sraz, abys na vlastní oči viděla, kolik je z něj radosti.![]()
Objednala som plno vzoriek voni pre seba a pre priatela, dnesný podvecer bude vonavy. Uz sa tesim.
Je to tu nakazlive
Šla jsem pro pudr od NYX, odnesla jsem si Chanel. Bože, do čeho jsi duši dal
A musím strašně pochválit slečnu, co mě v HK Douglasu včera nalíčila, protože jsem se pak z fleku mohla jít fotit na obálku. A teď potřebuju ještě dalších milion věcí. Třeba červenooranžovou rtěnku, který jsem se vždy vyhýbala obloukem. Chjo ![]()
jee, to je můj sen, aby mně někdo profesionálně nalíčil ![]()
Já jsem strašná vyžírka, chodím často! Když se registruješ na stránkách Douglas, lze si tam zarezorvovat líčení vždy od nějaké konkrétní značky. Je to zdarma. Teda, relativně zdarma ![]()
Přijde mi, že je tam nějaká taková akce co měsíc, dva. Já byla včera právě na akci od Chanel. A zrovna tady v HK mám super zkušenosti, že jsou ty slčny tam moc ochotné a šikovné.
Super, tak já taky půjdu. Ale já se někdy docela stydím teda, jakože na tu mou pleť stejně může napatlat kde co a obálku z toho neudělá, mi těch vizážistek bude líto.
"A musím strašně pochválit slečnu, co mě v HK Douglasu včera nalíčila, protože jsem se pak z fleku mohla jít fotit na obálku."
A nestačilo to vyfotit aspoň do "dnešních outfitů"?!
Příště! Jsem se pak šla s pěkným ksichtíkem vyvenčit do baru a pak...pak už byla tma ![]()
Beru tě za slovo!
Chápu! Já jsem se snad (asi po 13 letech) s fáze nejhoršího akné dostala. Ale i tak jsem smířená, že ta pleť nebude už nikdy krásná - prostě za ty roky je vidět, že má něco za sebou. Stále čekám na photoshop v tubě. Bez make-upu to není tak slavné, ale s make-upem se za sebe už aspoň nestydím. A slečna včera fakt musela být kouzelnice. Svrbí mě prsty se vrátit jestě pro make-up, ale ten jsem si koupila před měsícem
.
Jo do baru, to je dobré řešen!. Já jsem teď právě probírala, k čemu mi to bude, v polední pauze je to blbý a po práci si ten nový ksichtík odnesu večer domů, kde to všichni uplně maximálně ocení, možná se s tím půjdu projít do parku:-D
kdybyste nekdo chtel do 15/07 neco kupovat na answear (treba jiz zminene tomsky:)), tak od nich mam slevovy kod "DK-2017b", melo by to byt 20 % na nezlevnene veci, 10 % na zlevnene a neplati to na mango. na kolik pouziti ten kod je, to nevim:)
Jj, taky se s tim stále peru. Ale nemůžeme být dokonalý, to už by pro tenhle svět bylo neunosný!
Já urgovala kamárada - když už jednou vypadám jako člověk, tak nebudu sedět doma
.
& Lama_z_Lana bych na takovou akci musela jit hned rano, protoze jediny misto, kam chodim, je prace ![]()
Lama_z_Lana Hele, já chodím třeba ještě na plavání, tam to určitě vynosim:-D. Ta polední pauza je hodně lákavá, ALE..... ale to už by bylo asi příliš mocné vystrčení růžků:-D :-D
Já se nechám nalíčit jen pro sebe, nechám si zkusit nějakou rtěnku a tak.
Samozřejmě, Terpentýn ti přidám jako bonus.
Já jsem chtěla jít běhat! Ale pak jsem si řekla, že škoda takové krásy ![]()
(a pak nemám furt přibírat)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.