Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline jerry
11241 příspěvků moje polička 13. června 2017 22:22
Reakce na Sweet Potato:

Kromě DKNY výrazné rajčatové listy byly i v Liberté Acidulée....bohužel už se nevyrábí.

Tomato od Demeter je rajřatová nať i s rajčetem.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 13. června 2017 22:22
Reakce na Sweet Potato:

No já včera narazila na tenhle parfém, takže tomu i docela věřím.

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 13. června 2017 22:23
Reakce na whiskas:

Já myslím, že jo, snad se nepletu:) Já jse je tam cítila poměrně dost a nelíbila se mi - rajčata jako taková mi voní, ale nať nesnáším...

Offline mirajo
2665 příspěvků moje polička 13. června 2017 22:23
Reakce na Sweet Potato:

Ještě mě napadá Sisley Eau de Campagne, rajská, ale spíš pánská. V Nilu mám spíš žabinec/puškvorec než rajčata. 

Offline mirajo
2665 příspěvků moje polička 13. června 2017 22:26

Pozdě, už tady ten vodní svinčík padl v souvislosti s Nilem...Měla jsem miniaturu, ale po čase mi tahle příchuť začala vadit. 

Offline mirajo
2665 příspěvků moje polička 13. června 2017 22:28
Reakce na Krehutka:

Jako kočičí pižmo? Já si libuju, že kočkám kožich nesmrdí, ale jak tenhle Demeter voní, máte zkušenost? 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 13. června 2017 22:33
Reakce na mirajo:

Nemám. Ale snažím se najít nějaký evropský eshop, který by tyhle obskurnosti prodával. Na notinu a elninu je omezený výběr ( třeba Funeral home, pro milovníky morbidity).

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. června 2017 22:47
Reakce na Sweet Potato:

women od dkny má rajčatové listy jako složku. 

přesně proto jsem po jeho použití skoro odpadla, protože já tu vůni naopak nesnáším :)

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 13. června 2017 23:00
Reakce na Krehutka:

Kdyz jsem zila ve Statech, koupila jsem si nekde Demeter Grass a Demeter Dirt. Obe naprosto vystihovaly nazev, jeste ted si vzpominam na tu vuni hliny a prachu v v te Dirt a dokonalou vuni posekane travy v Grass. Nenosila jsem je, nebyla jsem tak odvazna, ze bych chtela vonet po spine (i kdyz tohle je spina prijemna), mela jsem je spis jako room spray. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 13. června 2017 23:13

Tak kdyby to někoho zajímalo - Demeter se v Evropě jmenuje The Library of Fragrance (UK shop) a mimo UK zasílá jejich retailovy partner Boots (international.boots.com).

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 13. června 2017 23:20
Reakce na Camp_L:

Já Nil miluju, ale rajčata tam prostě necítím 

Offline jerry
11241 příspěvků moje polička 13. června 2017 23:26
Reakce na Krehutka:

Název někdy u Demeter klame - Funeral Home je květinovka (obřadní síň plná čerstvě nařezaných květin s převahou chryzantém). Devil's Food jsou kakaové řeza s čokoládou. Momentálně nosím Turpentine, což by měla být vůně terpentýnu. Na mě je to čerstvě nařezané smrkové dřevo.

Něco jsou ale opravdu obskurnosti názvem i obsahem.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 13. června 2017 23:46
Reakce na jerry:

Tvoji recenzí na " Terpentýn" jsem četla a zatoužila poznat. Odkud máš, prosím, vzorek?

Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 13. června 2017 23:53
Reakce na Sweet Potato:

Miluju vůni rajčatové nati! Chodím si ji žmoulat a čmuchat. Není nějaký rajský parfém?

Tomato Leaf, Basil Splash, a ja ho z nejakého nepochopiteľného dôvodu cítim aj v In Love Again.

Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 13. června 2017 23:54
Reakce na Sweet Potato:

Děkuji dámy. Začnu tou DKNY. Začínám mít podezření, že kdybych sháněla kozí pšouk, našly byste mi i ten.

Neviem, ako presne je cítiť kozí pšouk, ale ak sa podobá na smrd kozej srsti, tak tá by mala byť tu: Pan

Offline jerry
11241 příspěvků moje polička 13. června 2017 23:58
Reakce na Krehutka:

Mám "dočasně-putovní" flakón, který se ke mně dostal zcela náhodně na parfémovém srazu.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 14. června 2017 00:05
Reakce na jerry:

Škoda, že se srážíte v Praze. 

Což mi ale připomíná, že jsem u tebe v bazarovém vlákně viděla nějaké vzorky, co by mě zajímaly. Můžu ti napsat do SZ a připsat si tam i Terpentyn? ( Omlouvám se za OT a pochtívání, klidně mě odmítni)

Offline Miru
16835 příspěvků moje polička 14. června 2017 05:54
Reakce na Krehutka:

To je krásné slovo.! - pochtívání - to si musím zapamatovat  

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 14. června 2017 06:41
Reakce na Miru:

To je krásné slovo.! - pochtívání - to si musím zapamatovat  

u nás toto slovo používá výhradně manžel v ryze sexuálním kontextu. jakože když chce.... 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 14. června 2017 06:57
Reakce na Krehutka:

Máma vždycky pěstovala okurky "na stojáka" na záhoně. Zaberou míň místa, líp se sbírají a nejsou špinavé od hlíny. Jenom teda se nepnou samy, ale musí se přivazovat.