Tak ty jsi ten prapůvodní zdroj
.
Mám ho jen dočasně do dalšího srazu, za mnou už čeká v pořadí další obdivovatelka Terpentýnu.
Jeee, tak z terpentynu se stala putovni vonavka, to je super;) ja po zkusenosti s nim uz zadnou demeter nechci kvuli ty mizerny vydrzi... a ze bych si u nich jinak vybrala
Tak ty jsi ten prapůvodní zdroj
.
Mám ho jen dočasně do dalšího srazu, za mnou už čeká v pořadí další obdivovatelka Terpentýnu.
jj, ja jsem ho poslala dal kvuli jeho spatne vydrzi, proto mam velkou radost, ze dela radost jeste dalsim lidem:)
Pomáhám kamarádce s výběrem kabelky a při brouzdání jsem narazila na tohle https://www.allsaints.com/women/handbags/allsaints-maya-shoulder/?colour=5&category=8606
Tak jsem si vzpomněla na tebe, jestli se třeba nepotřebuješ odměnit nebo tak... ![]()
Někdo plavky jednodílný?

Díky díky díky!
![]()
![]()
jezis to sem vcera nekde zahlidla na netu.To je neco prisernyho,nechutnyho,tohle si snad opravdu nemuze nikdo koupit!![]()
Těším se na fotky v outfitovém vlákně.
Já taky, večer si ji objednám.
No a trochu jsem tu obkoukala letní vůni a krém na ruce. A jedno tílko v promod, ještě se mi tam líbily kalhoty, ale mezitím jsem přečetla zprávu od vás a rozhodla se neutrácet.

Červená rtěnka, opět.
super odtieň!
obcas mivam pocit, ze si proste POTREBUJU neco koupit. vetsinou se tak uspokojim nejakou rtenkou. tentokrat to byl l'oreal sexybalm, ten prostredni. pro me dost nezvykly odstin, ale prekvapive se v nem citim dobre

Taky jsem si koupila něco na hu... eh, na pusu. Lesk s úžasným názvem Madame Fascine
, opakovaně, protože nejen název je úžasnej
Rty to tak nějak jenom trochu ztmaví... pevně doufám, že ten odstín zase nepřestanou dělat, jak je dobrým zvykem.
Ten vypadá parádně! Dík za tip!![]()
No právě že krásně voní! A mně voní i ta nať!!
Ale tehdy jsem se tak vyděsila, neb podáno opravdu uvěřitelným tónem... že jsem to vzdala a v podstatě zapomněla. Tak že bych... ??
vůni rajčatové natě miluju... je dokonalá![]()
Jo, já se jí nemůžu nabažit. Ve chvílích nouze čichám aspoň k těm větvičkám, co se s nima rajčata prodávaj. Holý kuličky zásadně nekupuju ![]()
že? holý kuličky nejsou žádný rajče!![]()
No jistě. Nevoněj.

Lehoučké a pohodlné. Inspirovala jsem se samozřejmě tady.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.