Od včerejška to na mne leze ze všech internetů a já si sedím na rukách a říkám "nedám to na pf, nedám a nedám!"
Co jste si dnes koupili/y?
A já si celý roky myslím, že jsem jediná vadná, co si svhválně přihazuje do sáčku i větvičky!![]()
Kdepak, zoufalci jako my nelitujou ani vyšší váhy, potažmo nákladů! ![]()
židli... protože kdo má židli, ten bydlí :-)

A já si celý roky myslím, že jsem jediná vadná, co si svhválně přihazuje do sáčku i větvičky!![]()
no a hlavně já jsem měla dojem, že jsem snad jediná, komu natě rajčat voní... ve svým okolí teda nikoho neznám, každej se ošklíbá nad tím "smradem"... ten ohlas zde mě mile překvapil:)
Tak abych vyrovnala skóre, já jsem ošklíbač. I když si 2x po sáhnutí na nať umeju ruce, pořád to cítím a hodně mi to nevoní.
Já už dávno zjistila, že mi voní leccos, co se obvykle považuje za nelibé - afrikány například. U těch jsem to přičítala vzpomínkám na dětství a babiččiny záhony. Ale třeba miluju, jak voní muškáty, a ty s žádnou vzpomínkou spojené nemám.
Krasna
Afrikány taky ne, ale pořád lepší než rajčata. A nevoní mi taky kvetoucí hloh.
Taky miluju vůni rajčatové natě. Kdykoliv jdu v kuchyni kolem, musím si přivonět... ![]()
A koupila jsem nádherně vonící muškát - Pelargonium odoratissimum "Orsett", měl by vykvést nějak takhle:

A taky akébii pětičlennou (Liána s vůní čokolády), tak jsem zvědavá, co z toho bude... ![]()
ty toho budes jeste kupovat ![]()
![]()
zisťujem, že absolútne netuším, ako vonia rajčinová vňať. Asi musím zájsť k našim na záhradu a ísť očuchať. Mne asi úplne najviac vonia Cif. Netuším prečo, ale vonia mi tak, že si niekedy k nemu chodím len tak prišuchnúť. A nemusím hovoriť, že ako nenávidím upratovanie, umývadlá a tenisky mám vždy dokonale čisté ![]()
Mně vždycky vonělo savo (a jiný dezinfekce). A čichač ale fakt nejsem![]()
a včera som si kúpila sandále

Afrikány, ach!
Dětství je už značně vzdálené... ale voněj mi pořád!
Židle je krásná. Já jsem zatím ve fázi (neschnoucí) stěrka. Na fázi židle se těším, jestli teda někdy přijde :-).
Sa tej stierke akosi nechce ![]()
Tak tie sú krásne. Dala by so si povedať.
Krásna stolička.

A beda, ak to nebude fungovať.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.