Levandule je uzasna do limonady a taky je super par snitek vyvarit v jahodovym dzemu :)
Co jste si dnes koupili/y?
Vyzkouším, dík za tip! No vida, tak budu mít celej balkón tématickej ![]()
Sežrat se dá skoro všechno (a "odborník" by dodal, že i vyhulit
).
Pěkná jednobarevná
,jestli to nebude trochu nuda ![]()
Na letní šaty je krásná,jaké je složení:?
Kromě šalvěje a kopru mám to stejný + tymián a majoránku. V balkonovém postoji se shodujeme. Přítel ještě toto intenzivní hospodaření rozšířil o tři truhlíky rajčat a letos jako novinku nějaké okurky na stojáka ( k tomu jsem teda trochu skeptická). Jo a ještě truhlík lesních jahod. Se docela divím, že tyto micurinske pokusy ten balkon unese.
Přítele závidím. Mně bylo řečeno, že pokud se na balkóně vyskytne rajče (chtěla jsem kdysi aspoň ty malý, samozřejmě do hezkýho květináče, ne do kýblu od malbytu - jimiž si vyšperkovali balkóny mnozí sousedi
), poletí i s krásným květináčem.
No práve, strašná nuda. 100% polyester. ![]()
https://www.sashe.sk/mojalatka/detail/saten-s-potlacou-letna-luka
Ale čerstvá rajčata krásně voní. Nedalo by se to nějak ukecat na parfemovou surovinu?
Jinak přítel je teda mnohem lepší zahradník než já. Vlastně je jediným duvodem, proč ještě naše bytová a balkonové flora žije. Já zas umím líp sklízet
.
Bože, Sorry že reagujem, ale uhorka na stojaka je aká?
No právě že krásně voní! A mně voní i ta nať!!
Ale tehdy jsem se tak vyděsila, neb podáno opravdu uvěřitelným tónem... že jsem to vzdala a v podstatě zapomněla. Tak že bych... ??
No já si matně pamatuju ze zahrady, že okurky se vždy plazily po zemi. Tyhle mají udělanou nějakou mřížku na plazení kolmo k truhliku. Jako na stojáka, ne na ležáka. Ale nevím, co z toho bude teda.
Miluju vůni rajčatové nati! Chodím si ji žmoulat a čmuchat. Není nějaký rajský parfém?
"mrakodrap" od DKNY?
No, já ji mám v Aedes Venustas Signature( = stejnojmenná vůně:))
Rajčatové listy jsou avizované v Aedes de Venustas (Signature). Ale můj nevycvičený nos je tam moc necítí.
Děkuji dámy. Začnu tou DKNY. Začínám mít podezření, že kdybych sháněla kozí pšouk, našly byste mi i ten.![]()
Rajčatová nať je myslím i v Un Jardin sur le Nil od Hermés...
A tedy ta Parfumanie nás dost "kazí" - o tohle bych ještě nedávno neměla ani páru:)
V Nilu je rajčatová nať? To musím prověřit, nic takového tam necítím, ale nejsem "nos"
.
Já ji tam taky necítím. Nějakej puškvorec a stojatý vody, to je pro mě Nil
Co bych dala za rajčatový listy!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.