To bude fajn.
A prosím pekne 4ks šiat?????
Ja nemám ani jedny. ![]()
Dnes jsem si dopoledne jela na Kladno koupit džíny, které jsem si minulý týden NEkoupila, protože si koupím v Anglie, že.. Takže jsem pro ně jela. Vyzkoušela, docela fest, určitě se vytáhnou, před týdnem mi byly super. Doma jsem pochopila, že jsem si vzala o číslo menší..
Navečer opět tedy cesta na Kladno, vyměnit velikost.. Bohužel, nezůstalo jen u výměny.. Asi jsem se zbláznila. Tři svetry, jeden tmavomodrý a dva pruhované. A halenku. Pruhovanou..

Ha, to jsme na tom podobně. Nedávno jsem sem dávala dva topy, které jsem měla objednané přes e-shop k vyzvednutí v prodejně. Pak jsem šla "náhodou" kolem a napadlo mě, že se tam stavím, jestli už to tam pro mě nemají. No neměli, ale viděla jsem tam ty topy naživo a zjistila, že to tedy ne. Zrušit to ještě nešlo, ale když už jsem tam byla, koupila jsem si kalhoty (od stejné značky už třetí skoro stejné). Takže bilance: dva topy, které budu muset nějak vyreklamovat, a troje stejné kalhoty:-) Tak teď nevím, která z nás je na tom hůř.
Zase šaty na zahradu. A přitom na večírek jsem si málem neměla co oblíct.
Já si už několikrát vyrazila koupit šaty. Tak šaty nemám, ale zato mám tři svetříky, dva topy, dvě trička, džíny - upozorňuji, že nic z toho jsem aktuálně nepotřebovala! Grr a ty šaty samozřejmě nemám, všechny s ucházejícím střihem (nechci ke krku, mám hodně, oversize vypadám těhotně) měly vzory vyšlý z mody:-D!

Tento top akorát v zelené barvě. Zarazil mě ale materiál. Na štítku i na stránkách píšou 100% bavlna, ale hádala bych se, že to je spíš něco umělého. Máte prosím někdo zkušenost s tím, že by v COS měli někdy špatně označené materiály oblečení?
Já bych jim věřila
Zřejmě používají na ty materiály zvláštní úpravu, takže většinou působěj trochu jinak než jsme zvyklí...
Nekolektivní sukni, leč láska na první vyzkoušení. Jak už zde bylo řečeno, COS má výhodu, že na nositelce vypadá produkt mnohem lépe než na fotce ![]()
A potom mnoho, mnoho rajčat, broskví, meruněk a jahod na trhu. A kytky jako z babiččiny zahrádky, gladioly a "papučky" - sice nevím, jak se vlastně jmenují, ale ty mě potěšily nejvíc, kochám se a vzpomínám ![]()
Ale tohle bude spíš lnice květel, to, co myslí barbucha, budou asi hledíky.
nojo, hledíky, jasně, díky za opravu
Ta sukně je skvělá
.
U nás se hledíkům říkalo vlčí tlamičky. Nevím, proč zrovna vlčí, ale tlamičky proto, že když ten květ stisknete ze strany, otevře se jako pusa.
U nás papulky.
co jsem si dnes koupila? jahodovou zmrzlinu za 2290 Kč:
při výrobě zmrzliny z mražených jahod jsem utavila robota - shořel mu motor, vyrazilo to pojistky na baráku i přívod do patra a když jsem to všechno nahodila a zásuvka furt byla mrtvá, napsala jsem kajícnou SMS hlavnímu elektrikáři, že jsem asi spálila zásuvku a ukázalo se, že máme ještě jedny pojistky nahoře v patře. keramické. 16A tam bylo rezervních několik, ta spálená 10A ani jedna. takže výlet do OBI pro pojistky v hodnotě 40 Kč (a 4x baterie AA za 49 Kč. rukavice zahradní 99 Kč, zástěnu na voliéru pro sovičku za 519 Kč, šroubovák na vyloupávání šípů z ohrady za 89 Kč a podsedáky na zahradní židle 1494 Kč. Ještě bych vzala zahradní lopatku, ale typicky se ozvala lakomá Barka ve mně a koupi zahradní lopatky v ceně 89 Kč zatrhla, že jako moc, že se podíváme, jestli by někde nebyla levnější ![]()
a co si koupím příště? robota. to bude zmrzlina jak v Alcronu. běda, jestli někomu nebude chutnat!
Určitě bude! (I když teda naše DSD bere tu domácí jako z nouze ctnost a šmejdí, kde by našla kupovanou
)
Konečně je doma!

Skade, skade? Mam jej nemodru sestru (vzorku), uchvatila ma, ale este tuto by som si rada ovonala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.