Pravá lakomá Barka započítá do ceny tý zmrzliny i výhledově toho novýho robota přece. Nevyšlo by pak levnějc nechat si zmrzlinu doručovat z Angelata? ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Normálně ze Sephory, a zatím jen malej. Nevím, čím to je, většinou tak po těch 30 - 50ml mě vůně přestane bavit.
Samsung Galaxy 8+. To jsem sama zadostiva, jestli to za ty prachy stoji...
Dakujem. Ja zase mam vsetko len vo vzorkach a este som nenasla vonu, ktoru by som chcela vo vacsom baleni. Asi pockam, az i tuto naskladni Notino, je to najlepsia cesta pre mna.
Super, to som aj ja zvedavá či to za tie prachy stojí. Ja mám S6 a som veľmi spokojná. S8 mám v pláne ale trochu ma mrzí že sú to lopaty. Ja som pôvodne prešla z 5,5" na 5" a vyovuje mi to omnoho viac. 5,8" už je dosť a 6,2" už je fakt obr. S6 som kúpila rok po uvedení na trh a stála menej ako polovicu pôvodnej ceny. Aj v tomto prípade počkám až cena klesne(počítam tak rok, rok a pol)
Lístky na Pohoda festival. Tento týden uvidím legendární tanec zpěváka z Future Islands ![]()
Já jsem měla od Sephory 10% slevu, kterou mi bylo líto nechat propadnout, i když je to stejně asi pořád dražší než na Notino. Ale tam s parfémem docela váhám, manželovi jsem tam kupovala něco před rokem a zdá se nám, že to není co do výdrže úplně stejné jako to, co měl z kamenného obchodu. Jinou kosmetiku si tam kupuju bez prpoblémů.
A s vůní jsem spokojená, není tak ostrá (nebo jak to nazvat) jako Jour d'Hermes, není sladká, připadá mi trochu "unisex", žádná květinovka.
Omlouvám se vůníznalým parfemaniačkám, parfémy neumím popisovat ![]()
Dobrý nákup.Uži si Pohodu ![]()
Super, to som aj ja zvedavá či to za tie prachy stojí. Ja mám S6 a som veľmi spokojná. S8 mám v pláne ale trochu ma mrzí že sú to lopaty. Ja som pôvodne prešla z 5,5" na 5" a vyovuje mi to omnoho viac. 5,8" už je dosť a 6,2" už je fakt obr. S6 som kúpila rok po uvedení na trh a stála menej ako polovicu pôvodnej ceny. Aj v tomto prípade počkám až cena klesne(počítam tak rok, rok a pol)
Ja jsem si take rikala, jestli by nebylo lepsi pockat, ale muj puvodni telefon dosluhoval, tak jsem sama sebe presvedcila, ze to je znameni
Velikosti jsem se puvodne taky bala, ale clovek si rychle zvykne...
Děkuji, můj oblíbený víkend v roce, opravdová pohoda. ![]()
Dnes jsem si zkoušela v mango hnědé kalhoty, myslím, jsi je měla s černým trikem, ale bohužel mi teda vůbec neslušely.
Boty Melissa. Snad nebudu za spammera, když je to můj první příspěvek. 
Za poslední měsíc:

Ve dvou barvách a ještě mám zálusk na šedé, co v obchodě neměli ![]()

Tyhle bohužel přišly poškozené :(

Moje sú z Reserved,teraz sú dokonca v zľave.Chcela som aj tmavomodré (keďže mi konečne nejaké nohavice sedia),no už nemajú moju veľkosť.Len tie,čo mám a biele.A tie sú pre mňa "no-no".
Dobrý nákup![]()
Uži si Pohodu. ![]()
To je škoda, ty černé si chci objednat taky. Hezký nákup.
Samsung Galaxy 8+. To jsem sama zadostiva, jestli to za ty prachy stoji...
já ho mám a jsem z něho úplně "poprděná" :) je to skvělej mobil a krásně fotí (oproti z5 compact, co jsem měla předtím, a to nebyl špatnej mobil na focení - opticky, jen pomalej až hrůza)
Šaty (se špagetovými ramínky a odhalenými zády)... ![]()
No ty si koleduješ ![]()
V těch musí strašně klouzat noha, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.