Jo; a slečna na fotce by klidně mohla být moje dcera... ![]()
A k zrzavejm vlasům jdou stejně líp než k blonďatejm... ![]()
Jo; a slečna na fotce by klidně mohla být moje dcera... ![]()
A k zrzavejm vlasům jdou stejně líp než k blonďatejm... ![]()
Tak pokud jste "mladší dáma", tak je to cajk
.
já ho mám a jsem z něho úplně "poprděná" :) je to skvělej mobil a krásně fotí (oproti z5 compact, co jsem měla předtím, a to nebyl špatnej mobil na focení - opticky, jen pomalej až hrůza)
Foceni byl hlavni duvod, proc jsem si ho poridila
Uz se tesim, az si konecne poridim Instagram ![]()
Tak jelikož mě tentokrát v Karstadtu žádná kabelka vyloženě nedostala, rozhodla jsem se, že svojí Aignerce dopřeju důstojnou kolegyni peněženku![]()
.

Potom nubukové sandále Gabor, akorát ty moje jsou černé, protože modré už od nich mám dvoje.

A ještě čtyři topy, ale od těch jsem nenašla fotky.
Ty sandály jsou úplně skvělé.
Ty jsou perfektní!
taky se mi ukrutně líbí sandály!
Sweet Potato viktorka_od splavu
Dík. V drážďanským Leiseru na mě čekal akorát poslední pár, takže když jsem zjistila, jak jsou měkoučký, tak jsem je tam zkrátka nemohla nechat
.
Ty jsou!!! Vsadím se, že nubukové nedřou. Samozřejmě jsem takové u nás nikde neviděla. ![]()
Musím vás zklamat, i nubukové boty dřou.
dřít můžou ale spíš asi nebudou.. aha tak už je nebudu hledat, drážďany, hm:-/
Vážně? Tomu se mi nechce věřit. ![]()
Nubuk je druh kůže, co by nemohly dřít?
Já ihned hledala, marně.
Taky můžou dřít, věř odbornici
Co ty lakovky, zmlátila jsi je?
Myslím, že oproti lakovce to bude pokojíček
. Můj problém byl jen pitomý malíček a myslím, že v semišové botě by se tato drobnost brzo srovnala.
ja taky:-))
zvolila jsem jemnější metodu, líh, ponožku a jemně fén. Nic, ani se nehly. Kamarádka má velku radost. Já méně a teď mi nedodají vyhlédnuté boty (chyba ve skladu), tak mám smůlu.
Záleží na tom, jak jsou ušité a jak má kdo citlivou kůži na nohou. Já tak středně, čili pro mě je ten nubuk ideální, že už jiné nechci. Ale koupit si je moje ségra, tak se jí ten puchýř stoprocentně udělá, než je vyšlápne.
S Gaborkama je to právě blbý, že k nám se ani zdaleka nedostane všechno z jejich sortimentu zejména, pokud jde o sandály. Z těch tří párů, co mám, jsem u nás viděla jen jedny (předloni shodou okolností v českém Leiseru). Ale ty tzv. butiky Gabor u nás, to je tragédie, pokud jde o výběr
.
Boží nákup!
Peněženku potřebuju nutně taky. Ale výběr je v mém okolí příšernej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.