Smutné. Já s tebou snad půjdu nějaké vybrat. Dyk ti snad chodíš bosa!![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Tak ty vypadaj dobře, ty sandály! ![]()
Musím se přiznat, že co jsem začala sledovat tvou anabázi za dokonalými sandály, už jsem si jich virtuálně vybrala asi 20 párů!!!
V těch musí strašně klouzat noha, ne?
To nevím, teprve mi přijdou. Ale po zkušenostech s botama z gumy se bojím, že mi pěkně sedřou nohy, než je rozejdu.
Já taky. A čtvery jsem koupila. Ve vedlejším vlákně jsem psala, že za moje utrácení může whiskas.
Chápu nadsázku, vypadám neschopně, nebo vybíravě, že
? Bosa samozřejmě nechodím, nosím baleríny, na volný čas sandály Vagabond a k sukni také něco vyhrabu, ale jsou to sandály již poněkud staršího data.
Já vím, že boty jsou, ale mně zrovna opravdu hodně padly do oka ty "vyprodané". Klasika.
Jé, ty sandály jsou nádherný, ty chci taky! ![]()
Kkat Já také vybrala virtuálně + jsem si koupila ty lakovky (co teď užije kamarádka
). Asi největší výběr mají opravdu na e-obuv + rychlé doručení, tak to bude zřejmě moje další cesta. V kamenných obchodech jsem nic zvláštního neviděla, ale je fakt, že jsem tam nebrouzdala příliš často, jen nárazově.
Odkud jsou ty šaty? Děkuji.
Marks & Spencer Indigo Collection.
Ale doporučuju vyzkoušet, jsou větší než udané velikosti a dost dlouhé.
Všechno a hlavně boty nakupuju jedině online, v obchodech nejsem schopna nic vybrat. A to jsem z Prahy, takže výběr atd. by byl, ale přes net je to pohodlnější. Já mám spíš problém, že mám 41 a ta je většinou první vyprodaná.
Já jsem také z Praheee
a přesto nic. Někde musí být chyba.
Mimo jiné mám tyhle. A to jsou bačkůrky, nejpohodlnější sandály co jsem kdy měla.
https://www.eobuv.cz/sandaly-sergio-bardi-albertine-fs127241317kd-711.html?utm_sour
Ty vypadají hodně dobře
.
Keby ti nevyšlo počasie, napíš, možeš prísť, je to na skok. ![]()
Díky
.
Já bych zase chtěla ty tvoje šaty, ale bohužel s mými rozměry ve předu si můžu nechat o špagetových ramíncích leda zdát
. Sice mám podprsenku s gelovými ramínky, jenže i tak to prostě není ono.
No dík, tyhle sandály ve stříbrné by se mi asi hodily úplně ke všemu. A to jsem zrovna vyhlásila stop-stav.
A vůbec, může paní po 60 nosit stříbrné boty? Není to zas nějaké módní faux-pas?
Gelová ramínka fakt ne. To je peklo pekelné.
I na větší poprsí se dělají podprsenky bez ramínek. A nebo je prostě (můj případ) nutné smířit se s faktem, že některé druhy oblečení jsou definitivně nepřípustné ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.