Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline SunEclipse
3488 příspěvků moje polička 06. července 2017 16:26

ještě k Vera Pelle -  i  Genuine Leather lze najít jako výrobce:

http://panikabelkova.cz/p/268/7381/kozena-kabelka-listonoska-genuine-leather-jeans-.html

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 06. července 2017 16:41
Reakce na betsey:

Porto je nekde na severu, ne?

Portugalsko mi prislo skvely a to jsem jela sama, s autem ve dvou urcite jeste lepsi!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 06. července 2017 16:49
Reakce na Lilly_Ku:

áno, Porto je na severe. Ak sa ti chce, budem vďačná, ak dáš nejaké tipy do cestovateľského vlákna. Síce ideme len na desať dní, ale dúfam, že čo to postíhame 

Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 06. července 2017 17:56
Reakce na SunEclipse:

nakupovala jsi tam už něco?

docela bych možná riskla jednu Genuine Leather - na vejlety by mi stačila....

paní Agnieszka má v CZ ale jen P.O. Box ...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. července 2017 18:10
Reakce na SunEclipse:

To jenom pani Kabelkova je natvrdla, oboji je oznaceni materialu, uz jsem narazila i na vyrobce Do Not Iron

Online Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 06. července 2017 18:16
Reakce na Mutziputzi:

myslím, že už kolem toho byla kdysi debata na MP a že ta vera pelle je krom tý kůže i fakt značka

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 06. července 2017 20:39
Reakce na Brioso:

Jak se tu řesily ty podprsenky, tak si dovolím menší vsuvku.
wendulka 75F fakt ještě nejsou velká prsa a v pohodě na ně seženete podprsenku bez ramínek. Námatkou mě napadá již zmiňovaná Freya Deco, Cleo Koko, Ewa Michalak Strapless, Curvy Kate Luxe, Wonderbra Ultimate Strapless a mnoho dalších. Některé z těchto podprsenek zvládnou udržet i takové velikosti jako 65H (v UK číslování, takže zdvojené) a někeré se vyrábí až do britského J.
Dadoo Jen malá poznámka, obvod UK 28 je na evropské 60, nikoliv 65.
Co se týče obchodů v Brně a v Praze, tak vás rovnou nasměruju na svoji mapku. A kdyby měl někdo další nějaké podprsenkové dotazy, tak už tu máme i speciální diskuzi

Jj, vím o vlákně. Chtěla jsem se tam akorát nasměrovat. Moc děkuju za to vypsání značek i za odkaz na tu mapku. Obojí si ukládám. Z těch pražských znám akorát Le Chaton a tam jsem úspěšná nebyla, tak zkusím ty další.

Offline SunEclipse
3488 příspěvků moje polička 06. července 2017 21:22
Reakce na RoSa:

nekupovala, jsem to dávala jen jako vyšší level "vera pelle" - že jsou v eshopech schopni uvést i mnohem známější označení materiálu jako výrobce.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. července 2017 08:18

Včera som zistila ze nemám žiadne plavky.   A že ich potrebujem na dnes tak 5 minútový nákup v OC. Vedela by som si predstaviť aj krajšie ale tak co uz. A veľmi mi vyhovuje strih vrchného dielu. Už nechcem iný 

Offline Janulik03
20276 příspěvků moje polička 07. července 2017 09:07
Reakce na paktofonika:

náhodou, sú pekné. 

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 07. července 2017 09:19
Reakce na paktofonika:

Krásné, mně se tento střih taky hrozně líbí.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 07. července 2017 09:56

Koupila jsem si rtenku sisley a stoji celkem za h... textura je na rtech sice opravdu prijemna, ale nedrzi a co hur okamzite se rozpiji. Vyhozena tisicovka. (Stejne na prd zkusenost mam i s rtenkou tom ford. Tady byla dost chvalena, ale mne nevyhovuje. 

Offline petra.hk
70 příspěvků moje polička 07. července 2017 10:10
Reakce na jinx:

Tak zkušenost s rtěnkou tom ford potvrzuju. Nejblbější rtěnka jakou jsem asi kdy vlastnila. Přitom naprosto skvělí odstín.

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 07. července 2017 10:31
Reakce na petra.hk:

Tyjo, já sem s fordem docela spokojená..(divná pusa?) ale výdrž je taková střední, pravda.

lepší má lancome matte shaker a pak obyč long lasting od Sephory (pod tu dávam bázi mac,  aby nevysušila)

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 07. července 2017 10:48

Na rtenky jsem presla asi pred rokem, takze jsem jich moc neotestovala, ale sedla mi Estee Lauder Pure Envy, neuveritelne dlouho drzi, hydratuje, vyplni rty, maji super barvy a dulezite je, ze zavirani drzi na magnet, takze se v kabelce omylem neotevre! Za me dost vyznamne plus :)

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 07. července 2017 10:57
Reakce na wendulka:

Le Chaton stojí obecně dost za houby. Prezentují se, jak umí poradit, ale neumí. Jsem si to byla i vyzkoušet na živo. Takže já určitě doporučuju jiné obchody: Správná podprsenka, Bra Expert, Caresse.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 07. července 2017 11:13

ke žlutý kabelce

Offline petra.hk
70 příspěvků moje polička 07. července 2017 11:16
Reakce na Ounz:

Na mě právě nedrží vůbec a navíc matlá se. Možná u druh? A souhlasím s touhle od lancome. Ta je fakt dobrá. Sice nevydrží "celý den", ale podstatně více než TF. Já tedy nejraději tuto a to modrou prosím   brala jsem ji spíš ze srandy a jedna mála, co mi vyhovuje a nevysušuje pusu jako ostatní dlouhodržící.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 07. července 2017 11:42
Reakce na Brioso:

Já v Le Chaton byla zatím jen jednou. Taky v Opletalovce. Mně slečna prodavačka naštěstí lehce ťukla na dveře, než se za mnou do kabinky vecpala do kabinky, což jsem teda ocenila, byť jsem o tomhle slyšela už předem.

Odešla jsem s jednou Prima Donnou ve velikosti F70 v soupravě s kalhotkami, která mi jako jediná opravdu sedla. Ale měli ji jen v barvě champagne, v jiné ne. Jen mi teda dělá dost velká prsa. Já jsem při svojí velikosti radši za zmenšovací, které mi umožňují vzít si i nějaký upnutější top.

Nicméně musím říct, že mě u nich zarazil malý výběr po tom, co jsem taky slyšela, jací to jsou údajně odborníci na výběr správné podprsenky. Dostala jsem na vyzkoušení jen asi čtyři včetně té Prima Donny a tím to haslo, což mě tedy k další návštěvě nenamotivovalo.

Tak já si teď během července udělám některý den volno a udělám si výlet tady po těch po těch dalších obchodech, které doporučuješ a pak podám hlášení už přímo v podprsenkovém vlákně.

Ještě jednou díky.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 07. července 2017 11:42
Reakce na moora:

No ty teda jsou...!