jo, to si taky často říkám. A potom jen koukám, co jsem to pořídila
.
ALE uklidňuje mě fakt, že je dlouhotrvající a můžu ji i já, atopik. Normálně mi i s podkladovou bázi dlouhotrvající vysuší už moji tak suchou kůži/rty. Tak snad Vám sedne.
jo, to si taky často říkám. A potom jen koukám, co jsem to pořídila
.
ALE uklidňuje mě fakt, že je dlouhotrvající a můžu ji i já, atopik. Normálně mi i s podkladovou bázi dlouhotrvající vysuší už moji tak suchou kůži/rty. Tak snad Vám sedne.
Vida, já sem taky atopik, další důvod, proč sem ji nutně potřebovala..
@catch New Yorker
Ja viem no... Ale potrebovala som narýchlo niečo kúpiť.
Mali k nim aj spodný diel, na mňa by to už bolo veľmi kikiriki
Ty jsou ![]()
Dnes topánky ![]()

Ty jsou super
.
Super. Jsou mimochodem inspirovane Sanayi313. Nad jinymi od nich jsem premyslela, ale ty ceny jsou silene (kolem 600 EUR za ty levnejsi a pres tisicovku za ty vypracovanejsi). Libi se mi ty ruzne s haveti.

2,5 kg drobka. Myslim, ze ho zvladnu behem zitrka zlikvidovat, sama...

Aha, to som netušila. Sú nádherné. Bohužiaľ momentálne sa na topánky tejto cenovej kategórie ani nepozerám. Snáď v budúcnosti. To tie moje napodobeniny sú o ničom a trochu si mi pokazila radosť :D Dnes som takmer v každom obchode videla Gucci loafers(tie viem ako vyzerajú :))
A ešte nohavice(cullotes) v Zare

Jee, tak to promin, to jsem nechtela. Naopak to byl kompliment, ze uz tyhle boty nejakou dobu sleduju a libi se mi. Hele, jestli je to inspirace je jedno, pokud je povedena a mne ty Mango prijdou v pohode. Jsou zajimavy. Ty Gucci taky vidim vsude.
Úplně nesmyslně drahý plátěnky, který vůbec nepotřebuju. Ale když po mnoha měsících potká člověk boty, které mu sednou na první vyzkoušení, úplně moc nepřemýšlí prakticky. Mám radost!
Boty, které ti sedí na první vyzkoušení, rozhodně potřebuješ! A udělat si jen tak radost taky.![]()
Toms se mi zdály zbytečně drahé, tak jsem si dnes koupila jiné, jen o chlup levnější :-)
Mlsně jsem obcházela kolem ecca, líbí se mi jedny tenisky. Ale skoro tři a půl tisíce se mi zdají už trochu moc. Vyzvídala jsem, kdy budou ve slevě, ale prý je to stálá kolekce, která do slev nepůjde. Fňuk. (Tak jsem se aspoň upsala do toho jejich klubu, že bych si je třeba dopřála k narozeninám)
Prosim pekne, jakou barvu udela na rtech MODRA rtenka..? A zelena? Same otazky... Asi nejakou nutne potrebuji..
chocho já ji taky viděla někdy na gymplu u spolužačky, zelenou, chlubila se s ní týdny!:-))
o pár příspěvků dál byl i odkaz
(left to right blue, green, orange, pink, red, yellow)

ty cullotes mám taky a jsou boží, tahám je teď skoro pořád. ![]()
 Neviem ako som bez nich doteraz mohla byť ![]()
Ale tak ja srandujem. Radosť mam aj tak veľkú. Od Pondelka sa mi o nich snívalo, tak som sa po ne musela vrátiť
Hezky nakup ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.