Hezký nákup :-). A ty poslední šaty bych moc potřebovala...
Co jste si dnes koupili/y?
Děkuji velmi:-) Sukni mám už v černé a nosím ji moc ráda. Šaty jsou útěcha za jiné "fajn" nákupy jako platba dělníkům za zbourání koupelny a kuchyně a tak:-)
Jsou Max Mara ve slevě (přesto celkem drahé...), ale přes eshop, tak doufám, že sednou. A děkuji:-)
Zrovna jsem se chtěla zeptat, jestli je kupuješ naslepo...
U MM poprvé. Když se mi něco líbí na webu a přijdu do obchodu, tak to tam nemají.... Tyhle jsem tam vůbec neviděla.
Jee, tuhle sukni mam taky. Je skvela! A dost se mi libi ty druhe saty. Jsou taky Cos?
Edit. Uz jsem si precetla, ze jsou MaxMara
Krásná kabelka!
Tak béžová je na cestě, ale podzim se blíží, že
? Ta černá se mi zdá fajn, je jednoduchá, bez ozdob, jde na rameno
.
Děkuji, konečně nějaká světlá
.
Jsou od Max Mara. Sukně je fantastická a strašně příjemná.
Děkuji, konečně nějaká světlá
.
Jsou opravdu krásné! Musím se jít podívat na web, ať se pokochám.
Dekuju, uz jsem si to mezitim stihla precist v prechozi odpovedi ![]()
Mají takový diorovský look. Bude to napínavé očekávání:-)
Tu som si chcela kúpiť aj ja ale nakoniec ma odradila svetlá farba. Aši by som viac užila čiernu. ![]()
Chápu
.
Já zase sotva mi přišla tahle malá, tak mám roupy sehnat si světle šedou, větší. Protože prostě touha byla po světle šedé a tu jsem jako crossbody nesehnala, tak touha visí dál. Mor tyhlety kabelky
.
Tuhle mám v béžové a přijde mi pro moje potřeby dokonalá, takže uvažuju i o šedé. A mají ji i černou, červenou, hnědou, zelenou...![]()

kup si raděj tu černou furlu, co se mi líbí v šedé:-) když si můžeš dovolit slušnou kabelku myslím že bys stejně nebyla spokojená. a já zas nebudu spokojená poté, co jsem si zase připomenula tu allsaints.. chjo. a při koukání po "oxblood" co mi doporučila ounz mi padla do oka jedna jediná, nic se mi jinak nelíbilo, a samozřejmě, jak jinak, je ještě dražší:P

Ty vlnky se mi nelíbí, barva krásná.
Přesně, barva krásná, tvar dobrý, ale ty vlnky ... Myslím, že nejsi "vlnkový" typ. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.