Nutně jsem si potřebovala udělat radost.

A sandály podezřelé značky, designově tady podobné propadly :-D, ale tak uvidím ...

Brýle krásné ![]()
sandály se mi líbí a vypadají pohodlně, já myslím že budou ok:-)
Díky, také v to doufám. Do plesu je nechci, tak snad to klapne a budou sedět. ![]()
Ta je pěkná, podobnou už dlouho sháním. Můžu se zeptat, kde jste ji koupila/objednala?
Ja dnes sukňu

Ta je pěkná, podobnou už dlouho sháním. Můžu se zeptat, kde jste ji koupila/objednala?
www.ikabelka.cz
Mají jí ve více barvách. Je to italská Vera Pelle, za dobrou cenu a pošta gratis.
Vera Pelle snad není značka.... nebo to tak někdo prezentuje?! ![]()
Není? No na googlu mi jich to pod tímto názvem najde spousty a já mám doma tři. Uvnitř v kabelkách na koženém štítku vyraženo Vera Pelle - Made in Italy. Znalec nejsem, to je pravda, měla jsem zato, že to je prostě značka kožených věcí, i peněženek a opasků
. Každopádně s těmi co mám, jsem nadmíru spokojená. Vše kvalitní a voňavá kůže. I když Furla to není
. Každý holt dle svých finančních možností.
Např. tady něco:
Děkuji, už jsem si ji objednala.
asi stejná značka jako keep away from fire:D
asi stejná značka jako keep away from fire:D
Aha
. Tak zase jsem chytřejší no. Hlavně, že je to kůže a jsem spokojená.
jasný, kabelka je hezká a to je hlavní:-)

Ta je krásná! Tak ať radost dělá...
Děkuji
.

2x šaty a sukni

Jak se tu řesily ty podprsenky, tak si dovolím menší vsuvku.
wendulka 75F fakt ještě nejsou velká prsa a v pohodě na ně seženete podprsenku bez ramínek. Námatkou mě napadá již zmiňovaná Freya Deco, Cleo Koko, Ewa Michalak Strapless, Curvy Kate Luxe, Wonderbra Ultimate Strapless a mnoho dalších. Některé z těchto podprsenek zvládnou udržet i takové velikosti jako 65H (v UK číslování, takže zdvojené) a někeré se vyrábí až do britského J.
Dadoo Jen malá poznámka, obvod UK 28 je na evropské 60, nikoliv 65.
Co se týče obchodů v Brně a v Praze, tak vás rovnou nasměruju na svoji mapku. A kdyby měl někdo další nějaké podprsenkové dotazy, tak už tu máme i speciální diskuzi ![]()
Ach, ta sukně a poslední šaty!!!! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.