A do hája, to som nemala vidieť. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Tak dobře pořiď
Za info pak budu ráda.
Tak tu vůbec neznám..modrá je vostrá teda!
Já sem si zas koupila boty v hmku, cvičky, narozdíl od obr, moje mají prihy přesně vycentrovaný!
no a kočičí hračky, několik myší za deset korun a pak několik o dost dražších věcí, s čím si myslíte, že si hrajou ![]()

Kde si ich kupila? Potrebujem ten vrch vyskusat, uz nejaky cas pozeram po takom type plaviek.
Ta modrá je opravdu nejsitější. Já cvok jsem si potom ještě vzala žlutou a orange (prokletá zásilkovna, jeden si řekne že to není čp za stovku a vlastně ušetří) a ty jsou decentnější. A musím tedy podotknout, že mám rtěnky od dioru, burberry, TF a patlám se tímhle
Tyjo to sou barvy pro mě absolutně nevhodný
a žlutou a oranž sem snad ještě neviděla..?
Chň chň..
kurnik, nejde mi z mobilu vložit obrázek, tak odkazem http://lifewithasoutherngirl.blogspot.cz/2014/05/review-fran-wilson-moodmatcher-luxe.html Oni se přizpůsobí a na mě modrá je dost sytá.
Děkuju za odkaz, asi teda záleží na přirozený barvě rtů, jak to ve výsledku vyjde...vypadají zajímavě, kouknu po nich..
No, tak už sem zaujatá, akorát nevím jakou barvu...
Pekne dekuji, uz jsem si objednala oranzovou ![]()
Já mám v košíku červenou a zelenou a nevím.. ![]()
Ounz já za nic nemůžu, jestli Vám nesedne, tak já nic a předem se omlouvám!
Krutibrko, "personalizovanou" rtěnku jsem měla kdysi v letech 90., říkala jsem, že takovou blbost už nikdy...a teď tu špekuluju, jakou barvu![]()
Jestli mi ta oranzova bude vyhovovat, cervenou a zelenou si koupim v pristi varce :D
Krásné plavky!
Odkud jsou?
jo, to si taky často říkám. A potom jen koukám, co jsem to pořídila
.
ALE uklidňuje mě fakt, že je dlouhotrvající a můžu ji i já, atopik. Normálně mi i s podkladovou bázi dlouhotrvající vysuší už moji tak suchou kůži/rty. Tak snad Vám sedne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.