Jo, jo, kabelky jsou mor
. Vždycky si řeknu, o.k., už žádnou nepotřebuji a pak vidím nějakou (další) úžasnou a je po předsevzetí.
Co jste si dnes koupili/y?
s jednoduchým oblečením bych si ji uměla představit. vlastně mi připadá docela univerzální;-) ale ne, kupovat ji fakt nebudu.
Jsi statečná, někdy je těžké odolat
.
Vera Pelle snad není značka.... nebo to tak někdo prezentuje?! ![]()
Mám kožené paleto Vera Pelle cca 10 let staré (a je to hodně dobrý materiál).![]()
tak to skoro vypadá že bude kožený
(podobná "značka" je třeba pure wool atp)
Zřejmě je to nejen "obecný název", ale zároveň i značka.
Tohle jsem vygooglila http://www.ootd.cz/m/vera-pelle
Že by velké shopy nevěděly, jakou značku to vlastně nabízejí?
https://www.ikabelka.cz/cs/search?q=vera+pelle
"Vera pelle" je označení, které by mělo garantovat původ a kvalitu použitých materiálů a v současnosti ho používá přes dvacet italských značek.
Ale v těch odkazech žádné jiné značky výrobců uvedeny nejsou - takže jsou to no name výrobci, kteří garantují původ a kvalitu materiálu? Nějak tomu přestávám rozumět![]()
Cloud bag je krásná a CS šije z kvalitní a pevne kůže, já bych se jí nebála.
Nestraš, já doufám, že mi sednou, ale ty odkazy si budu pro jistotu pamatova. I když, ještě nemám žádné "žabky" na běžné nošení, kromě jediných k vodě a ty jsou plastové.
Ale v těch odkazech žádné jiné značky výrobců uvedeny nejsou - takže jsou to no name výrobci, kteří garantují původ a kvalitu materiálu? Nějak tomu přestávám rozumět![]()
No přesně tak. Dyk z pravý kůže dělá kabelky kdekdo... a když je to no name výrobce (resp. jeho name by nikomu nic neřeklo) a chce tam mít přesto nějakej nápis, vrzne tam Vera Pelle a je to. To je jako by tam vytlačil Genuine Leather nebo Pravá Kůže, to by taky nikdo nepokládal za značku
Příčetnější výrobci to stejně vždycky někam píšou, ale většinou dovnitř...
Chápem
Uvidím, ako bude vyzerať po prvej jazde v metre
Predbežne som si ju kúpila na dovolenku, ale plánujem si ju vziať zajtra aj do práce, má byť 29 stupňov, takže ľanová sukňa bude fajn. Inak je to prvý svetlý kúsok, čo som si kúpila po dlhej dobe, väčšinou idem v čiernej a tmavomodrej...
Nedávala si sem náhodou fotku tej sukne? Lebo odtiaľto mám inšpiráciu
no nebojím, ale prostě mám prioritnější nákupy teď:-)
letenky do Portugalska ![]()
Nekoupila, ale ráda bych :-). Nepotkali jste někde podobné šaty? Tyhle jsou z Realisation, jsou hedvábné, krásné, ale strašně krátké, ty modelky je mají pod zadek. Takže podobné, jen o něco delší?
Ach, jak závidím.
Skvela volba, kam to bude? :)
letíme do Porta, potom požičiame auto, a uvidíme, kam sa vyberieme. Ale určite to bude nejaké surfovanie a Passadicos do Paiva, a ostatok sa ešte rozhoduje :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.