no hmyz za me proste bozi a taky tady maji ruzne kostricky... mam rada trochu freak dekorace
Co jste si dnes koupili/y?
to bude urcite kartell, ale je dost ohrany, vyber neco lepsiho! Mne se ten z peri libi taky, do prostoru jaky popisujes bude supr.
Kostricky mi nevadi, to by se mi i libilo. Videla jsem namalovane lebky srnek a vypadalo to opravdu dobre.
urcite, ale pripomen sa prosim, ked ma tu uvidis. budem teraz v lete asi dost rozlietana, ale obcas nakukujem.
Ten je boží ![]()
a este tri noci tuna
ale len objednala, platit to bude muz
ale uz sa vazne tesim. hlavne mam radost, ze sme to nejak vymysleli, pretoze povodne som uz v sobotu mala cestovat za detmi.
diky, tak hlavne uvidim ako sa s tym budem zvladat patlat. ja si na cestovanie nosim len male cestovne balenia, naviac kolkokrat nemam ani poriadne zrkadlo, aby som videla nejaky rozdiel.
Tak na konci prázdnin bude překvapení..
Šaty + basic tričká

No musíš skúšať. Ja som vyskúšala rôzne a tieto mi padli do oka hneď ako som ich obliekla. Maju vyšší pas takze v nich nevyzerám ako trpaslík.
A budem ich musieť tak o 5cm skrátiť ešte
to je tak, když je státní svátek a člověk vyrazí s jinx na dámskou jízdu do amsterdamu ...![]()

pecka potvrzuji, mne taky neslusi kazde, chce to trochu zkouset. Kdyz si te vybavim z oblikaciho vlakna, tak mam dojem, ze zrovna tobe by sednout mohly.

jsem dobry radce, coz?
vse jinx approved ![]()
nějak to nešlo dát všechno do jednoho příspěvku, tak pardoon :-)
ten nejlepší :-) kromě kabelky nebylo nic v plánu, ještě že další státní svátek je až v září ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.