Vůně jako dárek, balzám pro mě.

A ještě doporučovaný Mlýn na mumie.
Vůně jako dárek, balzám pro mě.

A ještě doporučovaný Mlýn na mumie.
Mám Panache a je super :-)
nellielovett Akurát upozorňujem, že dolenieje strihnutá rovno ale do oblúku. Mne sa to páči, tak len upozorňujem dopredu. A majú ju aj v bordó.

v bordo je super
ja vim, ze jsem rikala, ze si nebudu az do konce roku kupovat nic na sebe, ale u tohohle tricka jsem neodolala

včerejší návštěva knihkupectví.
Héézkýý ![]()
Dočítám později, tak se omlouvám za OT. Ale zmínila jste Gardenistu z Náplavky a já musím vřele souhlasit, je skvělej! Máma od nich bere obrovskou kytici každou sobotu, hrozně nás baví ty plevelky. Teď trochu podražil, ale budiž mu přáno, je opravdu velmi šikovný a má neskutečný cit pro barvy. A kytice většinou vydrží i déle než týden.
A pak můj soukromý tip: Květinářství U červeného lva v Saské uličce. Vážou taktéž nádherně a na přání květiny rozváží bledě modrou VW dodávkou veteránem :-) Znám se s majiteli, skvělá hippie rodinka :-)
Makeup. Ocekavam zazrak :)

Hedvabny satek na flamenco a do Vanoc si uz nekoupim nic... jo a budu si predstavovat, ze vypadam takhle :)

dekorativku... zase![]()

Knížku. Četla jsem ukázku a zaujala mě.
Boží tričko :)
Dokoupila jsem kosmetiku (uz vcera) a shodou okolnosti jsem si vecer precetla, ze Nars bude muset testovat vyrobky na zviratech, protoze expanduje do Ciny
Coz me dovedlo k tomu, ze jsem si o tom neco pohledala a zjistila, ze Kiehls a Clarins je na tom stejne
Takze si timto stezuju (ve spatnym vlakne) i na priblbly zakony v Cine.

"Nars bude muset testovat vyrobky na zviratech, protoze expanduje do Ciny"
![]()
Ja už dlhšie nechápem, ako sa toto dá zladiť s EU legislatívou, podľaktorej sa do EU vôbec nesmú dovážať výrobky testované na zvieratách?
Podle me to v pohode obejdou tim, ze ty konkretni vyrobky, co se dovazi do EU pro prodej v EU se na zviratech netestujou. Pochopila jsem to tak, ze se testujou v Cine az ty dovezeny, ktery se budou prodavat jenom tam. Kazdopadne je to ekl.
Vďaka. Prosím Ťa, ktorý certifikát? Ja som sa kedysi orientovala podľa zoznamov PETA, potom som to prestala kvôli legislatíve EU riešiť, prišlo mi, že konečne netreba (a navrch na mňa sú tie ich stránky psychicky neúnosné). Lebo som si práve prešla krabičky v kúpeľni a áno... z YR aj z L´Occitane zajace zmizli, Yes To má nejakého zajaca, ale trebárs Ahava má úplne iného zajaca...a tak mi nejako príde, že nejakého zajaca si vytlačiť na kelímok môže každý...
Sakra, teď jsi mne teda hodně otrávila. Teda ne ty, ale ta informace. I tak za ni samozřejmě dík.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.