na obrázcích to vypadalo dobře, pár kousků se mi i líbilo, zítra chci jít omrknout černé kecky a modrý svetr, tak jsem na to docela zvědavá :)
Co jste si dnes koupili/y?
Většinou se mi líbíte, ale ten kabát nebude hezký ani na vás. A to logo kolem krku už je jen ošklivá tečka za tím divným spacákem.
Boty údajně a asi opravdu kožený vypadaj gumově na sto honů, svetr jsem měla v ruce, neurazí, ale vzhledem k tomu, že je 100% bavlna, já bych ho měla na jedno vyprání. No uvidíš no a to jsem se tak těšila, že by se mě třeba někdo zeptal odkud to mám a já že z Lidlu, škoda ;-)
Kdyby aspoň ten kabát nebyl tak lesklej...
Ty šedivý kalhoty vypadaj výborně. Kdy že budou ve slevě? ![]()
Catherinne tak určitě nezmrznete, až bude v zimě zima..... Ale žádnou velkou parádu v něm neuděláte, to logo kolem límce.... No ale proti gustu žádný dišputát, to určitě znáte...
No a o to mi jde...myslím, že v péřovce neudělá parádu nikdo a navic paráda se dá dělat kdykoliv, kdy je nad -5*. Ja v ní nebudu od října do května. ![]()
Jen nechte bejt!
to myslis trosku spatne
Druhá sa mi páči o ale prečo ma tie tenisky tak divne? To sa teraz tak nosí?
Prej se blíží chunky sneakers vlna, tohle je ještě slabej odvar
tiež houseoffraser.co.uk, značka Ravel
Ta druhá se mi taky líbí. I první, jen ten kožich bych nemusela.
Vůbec právě netuším, budu to muset sledovat![]()
jak jsi tu psala o anabazi s martenama (gratuluju ke zdarnemu vyreseni), tak jsem si vzpomnela, ze jsem si uz dlouho chtela nejaky koupit, a o vikendu jsem objednala jako podzimni boty tyhle. chcu je nosit k satum a zkracenym gatim.
Jo, tohle jsou dobrý spacáky ![]()
Ty jsou pěkný! Já to ještě nepustila z hlavy, půjdu se kouknout v pze na klasický černý vdovy a zkusim (jestli nebudou vrzat, jsou moje) a teda jinak se mi moc na internetech líbily jedny Salvatore ferragamo, ale už neobjednávam
Ktere? Nejake podzimni? Ja se prave po nejakych peknych botach porozhlizim.
Ty jsou dobrý! Taky na ně už nějakou dobu koukám, jsou pohodlný?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.