Díky ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Ta sukně ja fakt skvělá! A na tobě vypadá líp, než na produktovce.
Škoda, že ji nemají kratší ![]()
Sukne super. A do kalhot jdi, mam je taky, prijdou mi fakt dobre
Jelikoz jsem brzda sto let za opicema, koupila jsem si dnes svuj prvni sampuk. Ocekavam zazrak.
A taky matnou rtenku v sephore. Tem jejich za 290 nikdy neodolam. Maj super pomer cena/vykon
jakej máš? já jsem nadšená, koupila jsem na začátku května v Londýne, takovej ten tyrkysovej s mořskejma řasama a pořád ho mám. a to si meju hlavu poměrně často. za 3 týdny letím do Bruselu, tak musím dokoupit zásoby. mám i kodicioner, ten fialovej a taky cajk
Zlutej s citronovou vuni... montalbano. Mel by prej bejt na mastici se vlasy. Ja si ho chci teda setrut na prosincovou dovolenou, kdyz jedu jen s prirucnim zavazadlem a nebudu muset prelejvat sampon do lahvicky. Jestli se osvedci, zkusim i kondicioner.
Sukně i kalhoty jsou pecka. Mně by ta sukně byla tak nad kotníky a vypadala bych jak gothic Makova panenka
A kalhoty se ve vašem případě fakt vyplatí sledovat.![]()
Nolita Ze sukně mám fakt radost a kalhoty jsou v plánu ![]()
Luna Jako maxi sukně by to možná nebylo špatné ![]()
Jedny La socky
a k nim motorkářskou bundu s kožichem ze Zary, kterou ma tuším @paktofonika, nejde mi stáhnout fotka.
Tie sú dobré! Hlavne tá hrubá podrážka na jeseň do pľušte. Nie sú príliš tvrdé?
Kupované v CC, alebo niekde na webe (či sa mám hrnúť do CCC ich tam hľadať...)
Ona ta sukně zase není tak dlouhá... Určitě je kratší než u kolektivních šatů.
topánky a sveter

Ten sveter je super, odkiaľ?
z houseoffraser.co.uk, značka Phase Eight
Vďaka!
Tak hlásim, že v Lidlu se nevoháknu, HeidineHeidi
hnusný nebo vyprodaný? :)
Hnusny ne, ale nic me nezaujalo
Super nákup...a tie topánky
môžem vedieť,odkiaľ sú?
Oba kúsky Ti idú.Takže ako už bolo napísané, nohavice kúpiť.
Zakončení mý anabáze s martenama, po cca dalším týdnu jsem dostala odpověď, že mi peníze vrátí i když jsem neposlala v balíku to číslo. Tak kdo si počká zen se dočká. Abych jim udělala i pozitivní reklamu..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.