telovy olej a sampon

telovy olej a sampon

ten šampon se jmenuje ouvej? ![]()
organic way, nazev znacky.
věřím, že je výrazně lepší, než foneticky zní ![]()
A které hodinky jsi vybrala?
A které hodinky jsi vybrala?
Jo, mně to taky zajímá, chci si taky koupit od komono hodinky.![]()
Viem,že máš Komono hodinky,len si nepamätám model.Si s nimi spokojná?
Mám jedny, barevné na léto a jsou fajn, žádný problém jsem s nimi neměla. Chtěla bych si pořídit nějaké víc pánské s bílým ciferníkem. Ty tvoje jsou hezké.
Tak. Přes víkend jsem zvládla ještě plánovanej nákup černých a bílých kecek, ty bílý Reeboky jsem si teda zatím jen objednala ve dvou velikostech na Zootí výdejnu a ještě se uvidí, jestli se mnou půjdou domů. Vansky jsou Lite, už jsem je párkrát osahávala v Queensu, jsou fakt jak peříčko... No a admirál sova jen tak pro radost. :)

Koupila jsem budík, po kterém jsem už chvilku pokukovala.
neviděla jste některá v HMku tyhle pantofle? já tam dnes byla ale krom strašných davů tam měli uplný houbec

moc se mi nechce objednávat když nevím jaký budou naživo...
no ale něco jsem přece jen koupila, dítku dvoje rifle a opět můžu doporučit pro vysoké hubeňoury obchod Celio v Olympii. je přestěhovaný vedle toho HMka:-)
Černá vlna :)
kalhoty, maji zajímavou ďubkovanou texturu, jednoduché, skvěle sedí, doporučuju i pro nekalhotové typy
https://www.cosstores.com/cz/Women/Trousers/Textured_cotton_trousers/46887-62425847.1#c-85346

kardigan

a nekolik triček, zajimave je třeba tohle s nařasením u krku

V DM drogerii jsem si vzpomnela na moora - vsimla jsem si ponozkove exfoliacni kury na nohy od znacky Lirene, kdyby ses tam dostala driv nez do te Styblovy pasaze
Ďakujem.Zajtra dorazia,tak uvidím,aké budú v skutočnosti na ruke.
Pekné hodinky. Ja som si nedávno kúpila retro Casio a keď si na ne spomeniem tak raz za týždeň tak je to veľa
Som bola dlhšie bez hodiniek, odvykla som si a neviem znovu nabehnúť na hodinkový režim.
Skvelý nákup ![]()
Roláky a sveter z merino vlny. Gap v 50% zľave ![]()

Ten je dobrej, odkud je?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.