Báječný nákup a ty kalhoty vám opravdu závidím. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Super!!! Já neměla na nákupy čas, večer ještě mrknu, co zbylo v GAPu
.
Já jsem teda nakonec rozštípla botový dilema ( střízlivou, nesmrtelnou černou nebo tenhle výstřelek??) a nějak jsem je musela mít. Takže poprvé na answear, a zorvna hromnice. Nejsou teda ty úplně, co jsem myslela, ale zase jsem měla ty svoje limity, že jo.
V rámci Marianne ještě obyč modrý skinny, leginy na cvičení (+ nuda - ponožky, punčocháče) a hromadu knih v Dobrovským. Za mě dobrý :)
No u mňa sú hodinky v 99% jediný doplnok (teda ak nerátam mini pecky v ušiach
)
Inak,dobrý nákup v GAPe.Asi budem musieť zaspomínať na staré londýnske časy a niečo doplniť do šatníka.
Sukni (myslím, že už je kolektivní) a je úžasná![]()

A nekoupila jsem kalhoty, třeba na mě počkají do slev..

paktofonika no tak to dekuju pekne za tip, uz jsem chtela zastavit to neustale nakupovani ![]()
ale merino rolakum z GAPu se neda odolat
whiskas zkus je taky, pro tebe by byly (tykame, si ne?
) na mne ty slim-fit vypadaly jako leginy :(
Mulen skvela sukne a na tvoji postave
kalhoty si pohlidej, vypadaji vyborne
oba kousky skvele
Z Konsepti http://www.d1one.cz/cs/e-shop/doplnky/product/1636-budik-norm-tumbler
Díky všem, kalhoty budu hlídat. Oblečené byly hodně příjemné.
Mně jejich kalhoty většinou nesedí. Tak nějak mi divně plandají kolem zadku, v zadní části mi to dělá takový ten pytlík :-D (kromě těch fakt echt na tělo a ty nechci) a navíc bývají velké v pase, větší než sukně. Na tomto COS "nešvaru" jsme se shodly i s místní prodavačkou. Jedny COS tedy mám a ty jsou fajn, ale teď naposledy jsem zkoušela snad všechny a nebylo to ono. ![]()
Uaaaaa, ta je!
O way má dobrý věci, chodím do kadeřnictví, kde to používají, a narozdíl od L'oreal mi barvy neničí vlasy.
A já se rozhodla, že letos už mrznout nehodlám...

A taky jsem vybílila Nike. A kožené, šněrovací kotníkové boty. A trika do práce a k nim tématicky barevné ponožky. A Chanel.
To se Calvinovi tedy moc nepovedlo.. Si myslím,ze za ty peníze by se dal sehnat i hezký kabát ![]()
Proti buřtokabatum nic nemám ale tenhle ne![]()
To bych teda taky radši nemrzla v něčem hezkym![]()
tak snad bude aspoň hřát no...
Víte jak tady často píšete, na živo to vypadá líp, tak asi tak. Natož pak na mě!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.