Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 11. října 2017 20:50
Reakce na moninika:

MP Meri super, dekuju obema, libi se mi tenhle bily, pru se dela i v kovu, ten bych radsi, ale plast asi nevadi. Musim zmerit jestli se mi vejde na linku a vanocni darek sobe same (boty a hadry jsou nutnost, ne darky) vyresen.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 11. října 2017 22:07
Reakce na Luna:

Šaty ti fakt veľmi pristanú, si kočka

Tiež plánujem prvýkrát nakúpiť v cosstores.com, len nemám skúsenosť s ich veľkosťami, nakoľko mám výšku 180 cm, chcem tiež šaty, takže musím kúpiť naslepo a dúfam, že sa do veľkosti trafím.

Offline slniecko admin
19568 příspěvků moje polička 12. října 2017 11:54
Reakce na 0zero7:

vďka, tak si ich skúsim vygoogliť. Fakt sú super.

Offline slniecko admin
19568 příspěvků moje polička 12. října 2017 12:34
Reakce na 0zero7:

Našla. Brandy Mellville. Blbé je, že už nie sú, ale zdá sa, že aj tak boli len v čiernej.

Na druhej strane som zase našla obchod so simple vecami za únosné prachy. Má niekto skúsenosť s kvalitou?

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 12. října 2017 15:20
Reakce na 0zero7:

První sodastream jsme měli nejmíň pět let, než odešel. Ty nové, co se teď dělaji, se mi jednak moc nelíbí na pohled, jednak vypadají výrazně fórovější, tenký plast a tak. Nakonec jsme ale zas koupili plast, ten kovový mi přišel dost nesmyslně drahý. Rodina je na tom dost závislá. Starý byl ale řešený lépe, například měl odkapávací "misku," tenhle má dole šikmou plochu a bryndá.

Edit: ten náš má šikmou plochu. Ten na fotce ani to.

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 12. října 2017 15:31
Reakce na Sweet Potato:

jezus nestras. mame ten stary a zatim se netvari ze by chtel nekam odchazet

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 12. října 2017 15:36

Hýčkat a rozmazlovat!

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 12. října 2017 16:15

Dneska mi přišel svetr od woolovers a mám dojem, že tu někdo chtěl zpětnou vazbu? Tak je fajn, volnější a teda kousavej - je to ta klasická vlna (mně to ale neva). Barva mi přijde, že odpovídá.

je to tenhle

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 12. října 2017 17:38
Reakce na Sweet Potato:

Me se prave libi ten design daleko vic, nez ty starsi, tak bych se zlomila konecne. V tom poslednim se lahev nesroubuje, ale zacvakne, tak to by mohlo byt v pohode.

Offline slniecko admin
19568 příspěvků moje polička 12. října 2017 18:20
Reakce na Sweet Potato:

Ja som sa na sodastream namotala u otca na návšteve. Takže si ho asi vydrankám k Vianociam....sú nejaké tipy, čo brať, čo nebrať?

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 12. října 2017 18:39
Reakce na slniecko:

Ono vlastně není moc druhů, ten hranatý viz foto výše je i v kovu, má tři čudlíky na tři intenzity sytosti (to mně osobně přijde zbytečná blbůstka, za kterou platíš navíc. Ten nový nacvakávací systém je na obsluhu lepší než bylo sroubování, to chtělo trochu cviku, snad se to brzy neporouchá. My máme červený Spirit, jak jsem psala, vadí mi, že případná přeteklá voda teče rovnou na linku. Nejčastěji vídám v obchodech ty v pastelových barvách, jejich plast mi přijde fakt hodně tenoučký. Mimochodem, i nové lahve jsou z výrazně tenčího materiálu než ty staré. Ty mi přijdou nezničitelné. 

Ještě mne napadá, známí před časem začali kupovat nějaké levnější noname náplně, fungují, ale mají teď jednu originální a jednu noname a každou musí měnit někde jinde.:-))

Offline Dadoo
11688 příspěvků moje polička 12. října 2017 19:07

Tak bunda dorazila a já jsem sokojená. Zůstává doma. 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 12. října 2017 19:23
Reakce na Dadoo:

Vyzerá pekne.Som zvedavá na outfit.

Keďže si písala aj s PinotNoir,že Baťa topánky ok,tak som sa rozhodla dať im šancu.

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 12. října 2017 19:24
Reakce na slniecko:

mimochodem Tescoma ma taky nejaky svuj systemu, ale nevim k tomu nic vic, ani ceny, ani kvalitu

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 12. října 2017 19:40
Reakce na slniecko:

Ja jsem zkoumala docela dost recenzi a vsechno vesmes pozitivni, divala jsem se teda na ten co se mi libi, SodaStream Source v bile. Taky zacali delat grapefruitovou prichut bez cukru, ja piju grapefruitovou Perrier na litry, tak to me laka. Lahev nemam v planu nosit ssebou, tak mi nevadi, ze je tenci nez ta minula.

Sweet Potato hele a kdy ta voda tece? To pretece, kdyz je to ukotveny, nebo jak to sundavas? Moc to nechapu. Pod timhle se da utrit, predpokladam. Nikdo se nezminoval, hledala jsem schvalne nejake recenze co byly mene pozitivni, tak dumam co a jak.

Tady je ta lahev lip videt

Offline slniecko admin
19568 příspěvků moje polička 12. října 2017 21:16

Ja ani veľmi nie som na príchute (dokonca ani deti), ale mám rada sódu...a táto mi prišla fakt chutná...druhá vec je, že otec do toho dáva filtrovanú vodu. Existuje nejaký, ktorý by vou zároveň filtroval, že by to bolo v jednom kroku? Lebo on má filter v chladničke spolu s výrobníkom ľadu ale ja nie (a nie, chladničku kvôli tomu nejdem meniť:)) )

Offline Silvie
98 příspěvků moje polička 12. října 2017 21:26
Reakce na slniecko:

Co tam filtruje? Filtrování je oddělování pevných částic od tekutých, krom toho kvalita pitné vody v Evropě je hodně sledovaná, nedělala bych si s filtrem starosti. 

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 12. října 2017 21:45
Reakce na 0zero7:

nevim jak tyto nove, sroubovaci flasku musis pri nasazovani i vyndavani naklonit. deti tam davaji vodu jak jim to vyjde, nad rysku. a pri te manipulaci samozrejme bryndaji. a po sobe to rozhodne neutrou:P

kdyz to budes pouzivat sama je to fuk.

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 12. října 2017 22:07

ať žijí sovy - ty jsem musela mít

Offline EDITH4B
2129 příspěvků moje polička 12. října 2017 22:15
Reakce na 0zero7:

Mně se ten dřívější tvar sodastreamu nelíbil, ale tento je super. Ovšem v ČR není asi v bílé barvě k sehnání. Je to teda opruz. Tady se člověk vždycky na něco naladí, hledá a...Nic.