Hned jak budu mít čas,půjdu je zkusit, už si na ně brousím chrup dlouho
Co jste si dnes koupili/y?
V pondělí jsem vyházela hromadu demodé kabelek a udělala místo pro batoh - po všech těch turistických, co máme doma, první "městský".
![]()
Konečně jsem si zase pořídila nové šaty - jen takový elastický hadr, ale líbí se mi to nařasení, akorát si budu muset dávat pozor na jeho úpravu na břiše. ONLY ze ZOOTu.

jajsem mela Botas ty klasicky, cerny se zlutou podrazkou, prisla mi to jako vyborna kombinace nevyrazne vyraznych, ale se semisovou spickou (ted je maji jen v kozene), byly moc prijemne, ale strasne brzo se mi proklubal palec, to se mi snad jeste u bot nestalo
Šaty sú pekné ale asi by to chcelo aspoň o číslo väčšie.
Jako myslíš, abych měla šaty na tělo volné, s dlouhými rukávy a s řasením kolem boků plandajícím?
súhlasím s paktofonika
Ako že by ti o číslo väčšie šaty už boli voľné? Je to možné ale ja proste vidím že ti šaty pnú v oblasti pŕs, stehien a ramien. Ale tak pokiaľ sa v nich cítiš dobre tak pohoda. To ja som len tak pripodotkla.
Jn, já právě měla v kabince i o číslo větší - a další jsem tam nechala, protože jsem v nich byla jak přerostlá školačka, a v jiných zase fakt jak buřt
Ale tyhle vypadaly překvapivě dobře. na to, jaký elastomer to vlastně je.
já si taky myslím že takový mají být:-) vypadáš moc dobře.
Já už sem si jedny vyhlídla. Tak uvidime.
na eobuvi maj slevy...

moc pekny!
huš satane! zrovna uklízím botník a je tam nějak moc místa...![]()
já dneska cestou do práce zjistila, že mi do starých bot teče...![]()
jsem se nejdřív chtěla chlubit že nemám žádný starý boty... až mi došlo že moje nejoblíbenější zimní přesně tohohle typu mají rozbitý zapínání![]()
Pěkný kousek :)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.