A strašně váhám nad Promod kabatem, co sem kdosi dával, tuším nellielovett. Zkoušela jsem a dobře sedí, ale na ty moje “aktivity” mi přijde zbytečně krasnej ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Díky! Mně se právě ten střih líbil natolik, ze jsem ochotna tolerovat tento typ bundy.![]()
A babickovsky saty jsou ma úchylka.![]()
Ten si kup. ![]()
Na e-shopu mají 4!!! barvy, to je něco na mou skvělou rozhodovací schopnost...![]()
Šedý, černý, camel a ?
Khaki. Ale i když se mi ta Khaki líbí moc, tak jednu podobnou barvu kabátu už mám. To jsou problémy...![]()
Jaký? Já ti je vyřadim. Světlej si teda na ty tvý aktivity nekupuj, černej bych taky vyřadila jen tak z principu ať máš jinou barvu, šedej taky, tak co zbejvá?
Já dnes nakoupila kosmetiku Uriage, jsem na to zvědavá. Na Ordinary jste mě nenalákaly, ani jsem na problematickou pleť nenašla žádné vhodné recenze, ale možná mě to potká v další vlně:-D. Možná by mě vyšlo levněji než to Uriage....
Tak vidíš, taky jsem ti nevědomky vybrala khaki! A tuhle přítel říkal, že khaki je fakt pěkná na ženskejch, pak teda dodal, že si mám k té khaki bundě koupit úzké maskáčové kalhoty, že prej je teď maskáč moderní - myslel to vážně!
Khaki? Nic, vypínám pf a jdu cvičit. ![]()
No u teba sa to aspoň da spraviť ale čo ja!!
No, tak to bych nevěděla! Vlastně mě neoslovil jen ten černý, jinak se mi všechny odstíny líbí. Navíc ty jsi takovej tmavej typ co, tobě budou slušet všechny ty barvy, to je smůla!:-D
Ta se mi líbí nejvíc, asi to tak dopadne, mám doma vlněný kabát županoidniho střihu v takové Khaki-taupe, ne tak do zelena...ale zase mi nezbude na ty Stan Smithy!!!!!!![]()
Spravit se to dá no. ![]()
Stan smithy koupíš příště. ![]()
Ne že mi ho vykoupite!!! Se dostanu objednávat až usnou děcka!![]()
Zas na druhou strany mě tady nalákaly na stan smithy a jsou to fakt moje nejoblíbenější boty! Uplně nejlepší, nejradši bych nosila jenom je, vůbec nechápu, že jsem tak dlouho váhala:-D. Mám teda ty růžový.
Já vím, že jsou super, zkoušela jsem je!
Zase si říkám, že na zimu stejně úplně nebudou, tak počkají. PROČ!!!?? nejsem biomatka, co si sama šije ohozy ze starých tepláků a na hadrech a povrchnich věcech ji nezáleží?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.