Ten kabat je super a slozeni dobry, zda se. Luno, do toho bych sla teda. Jeste ze se tady neda koupit, uz bych ho mela v kosiku.
Co jste si dnes koupili/y?
Moje první Botasky - což je dost ostuda, páč mám Skuteč vlastně nedaleko.

Pěkny , já jedny taky plánuju.
Ja uz mam dvoje ![]()
No já sem tuhle šla okolo toho jejich shopu na pze1 a nevlezla tam a od tý doby se tam nemůžu dostat..a hlavně pořád váhám jaký, jestli víc barevny , nebo míň ![]()
já taky váhala, nejdřív jsem si koupila celočerný a pak ultrabarevný :-D
Ja dneska krome objednavky asi ctyrech veci z ordinary vyzvedla z eshopu i krem na oci a tonikum od nuxe a stovkovy baleni potionu od dsquared2, ktery si k vanocum objednala mati. Tu vonavku jsem ji pocatkem leta darovala, protoze na mne mi nevonela, a ona se do ni asi zamilovala, protoze si o ni sama rekla! :) jeste ji k tomu pak teda koupim asi sadu kremu od vichy, ale musim pockat na dalsi vejplatu :)
Kterej ocni nuxe a com mas od ordinary?
A co to je za parfem u nicku, kdyz kliknu ukaze to, ze neexistuje.
Dsquared potion mam, v prosinci vytahnu, vidis!
Oboje super! ![]()
Od nuxe ten prodigieuse, at to mam do paru s nocnim (a az dodelam denni clarins, u kteryho jsem v pulce , tak zkusim mozna i denni prodigieuse). Z ordinary jsem si koupila nianciamide (z toho jsem furt nadsena), buffet, arganovej olej a to squalane
Jo a ten parfem je habanita. Ja se strikam panskym potionem, ten mi super vyhovuje. Matce jsem koupila damskej, hrozne ji sedi (zatimco na mne fakt smrdel)
posli odkaz na habanitu.
Ja mam ten dsquared tez panskej. Jo a tenhle Nuxe krem krasne voni, mam jeste jeden v zasobe, az dodelam nocni Guerlain
Habanita zde: https://www.fragrantica.com/perfume/Molinard/Habanita-Eau-de-Parfum-14676.html
Ja si ty nuxe veci proto, ze jsem v lete mela sadu miniatur a ten krem byl fakt super... a taky to mam v ramci setreni financi. Az se pristi rok financne vzpamatuju, vrazim se ke clarins, protoze mam pocit, ze za dobu, co jsem ho pouzivala, se mi plet fakt hodne zlepsila a zkrasnela :) vlsstne ted jeste v kombinaci s ordinary si troufam tvrdit, ze mam nejhezci plet co jsem kdy mela
0zero7 dost velká, 60x180 cm
http://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0402382002.html
Luna šaty jsou zajímavé a líbí se mi, když někdo umí nosit tyhle vzory. Ten kabát vypadá skvěle! Chci šedý, ach jo, další kabát
![]()
a Potrefenáhusa Mám z nich radost, akorát mě mrzí, že ten úplně klasickej střih mi nesedí a tlačí, takže tenhle urban byl trochu ústupek... ale jsou fantasticky pohodlné!
Ty barevné jsou skvělé teda. A současná nabídka ve firemní prodejně byla dokonalá, sedět mi kopyto, nevěděla bych, které vybrat. Takže úplně rozumím tomu dilemátku.
No já kdysi jedny měla, barevný a tlačila mě jedna na palci, doufám, že to byl špatný pár..
Já jsem před časem zkoušela ty klasický, ale mám vyšší nárt, širokou nohu, 39 mi byla hrozně nepříjemná a 40 divně velká - dlouhá, ale přesto mi vadila ve špici. Ona paní "asistentka prodeje" teda říkala, že to kopyto nesedí každýmu, že je trochu problematický. Tyhle mi teda sedly perfektně, tak jsem je nachala na prodejně pro Ježíška a ten je obratem vyzvedl
. Doufám, že pocit "sedí jak prd*l na hrnec" nezpůsobily jen nějaký hormonální růžový brejle :D
Me ty klasicky tlačily pekelne v ohybu,vyslo to akorat na takovou tu kuzicku pod palcema,jak konci nehet.ale dobry,trocha krve a náplastí a uz dobry
Hehe, no jo, takže ty boty, co vypily trochu krve
.
V pondělí jsem vyházela hromadu demodé kabelek a udělala místo pro batoh - po všech těch turistických, co máme doma, první "městský".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.