Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. října 2017 15:07

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. října 2017 15:08

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 27. října 2017 15:23
Reakce na paktofonika:

To je radost!  

Máš s těmi šampony už zkušenost?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. října 2017 15:29
Reakce na Tulipe:

Kúpila som asi pred 2 alebo 3 týždňami od nich Sculp shampoo a vidím zlepšenie. Menej sa mi mastia a nemám pokožku na hlave takú suchú ako predtým. Tak som skúsila aj toto. Brala som malé 100ml balenia na skúšku. A so šálom som sa inšpirovala u teba, dnes je 20% zľava a poštovné zdarna. 

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 27. října 2017 15:44
Reakce na paktofonika:

Kde jsi koupila Zoevu, když v ČR i v SR už není?

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 27. října 2017 15:47
Reakce na Potrefenáhusa:

Díky za info.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. října 2017 15:48
Reakce na Alena_In:

Zoevu majú v Douglas, ja som kupovala na Cultbeauty

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 27. října 2017 17:52

Pôvodne som chcela síce inú kabelku Medicine, ale bola dlho vypredaná, takže som nakoniec vzala túto. Dnes som si ju vyzdvihla, dívam sa na net a tá druhá tam zas je (ale už len posledný kus) a tá, čo nakoniec mám je pre zmenu vypredaná  No ale je fajn, vracať a objednávať druhú sa mi už fakt nechce... Síce koženka, ale vyzerá, že niečo snáď vydrží... noťas, vodu, knihy z knižnice a v prípade núdze ešte aj polku chleba do nej narvem  A naživo mi teda príde krajšia než na fotke, čo sa mi teda pri objednávaní z netu moc nestáva...

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 27. října 2017 18:11
Reakce na nellielovett:

Dobry! Co to je zac? Libi se mi, ze maj pidi podpatek!

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 27. října 2017 18:21
Reakce na 0zero7:

Vagabond . Už jsem je i zkoušela a noze vypadaj dobře. Myslím, že je má jinx.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 27. října 2017 21:27

Sako

Původně jsem měla v merku tohle, ale naživo mě zklamal materiál i barva.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. října 2017 21:54
Reakce na Krehutka:

to zelený je teda na vobrázku ! škoda, že zklamalo.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. října 2017 22:04

a já bych nakupovala, ale nevím co.

třeba někdo poradí.

potřebovala bych nutně nějaké POHODLNÉ  boty na teď. k sukni a šatům. kabát mám šedý takový skoro boyfriend, prostě úplně jednoduchý. potom camel s "mosaznými" gombíky. ráda bych si koupila tmavěmodrý s 3/4 rukávy. šaty převážně šedé, některé mají bílé límečky, teď často k vidění v obchodech. pak mám tubové sukně, černé, šedé...a prostě nevím, co za boty. byla jsem v ccc, tam mají všechno černé a takové jak do lesa.

na eobuvi jsem i nějaké pěkné našla, ale většina má šlupkovou podrážku a dost vysoký podpatek. ideální barva by byla šedá nebo taková ta zrzavě hnědá. myslím, že mi k sukni nesluší úplně ploché podrážky, ideální je aspoň flatform.

užila bych i boty zlaté nebo žluté. nebo jasně růžové, protože jsem naprostá (cenzurováno) nechala jsem ji uniknout tyhle  což mě fakt štve. vím, že vypadají šíleně, ale mně by se opravdu hodily :) chtěla jsem je k tomu modrému kabátu, ale zaváhala jsem 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 27. října 2017 22:30
Reakce na Jiná Realita:

V reálu je ta barva mnohem tmavší, ale střihově se mi líbilo.

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 27. října 2017 22:32

Trajekt na Quadra Island na vikend.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 27. října 2017 22:53
Reakce na Jiná Realita:

Jasně růžová . Nejsou úplně ke klasické sukni a mají tenkou podrážku, ale líbí se mi  ( Vagabond Kaitlin sister)

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 27. října 2017 23:36
Reakce na Krehutka:

Jezis to je dobryyy.

Offline Dadoo
11683 příspěvků moje polička 28. října 2017 09:23

Má návštěva v Ordinary.

Mrňavý obchudek v Shoreditch, takový celý prázdný, jen par poliček kolem dokola, v něm asi 6! prodavačů/prodavacek, a ano, i dva muži, a nekolik zakaznic. Jsem pripravena nakoupit max 10 kusu,.

Potřebuji poradit, tlumoci dcery. Ujala se nas krasna cernoska s nadhernou pleti. Okoukla me,prohledla pleť. Potrebuji pry hlavne hydrataci. Sáhla do regalku. Vytahla první lahvicku 100% organic cold-pressed rose hip seeds oil. Kapla mi na hřbet ruky. Jo,je to mastný. Další lahvička je 100% plant-derivated Squalan, pak treti lahvicka Natural moisturising Factors +HA. Vysvetluje, jak používat.

Mate krasnou pleť, čim se odlicujete? Vodou a mydlem.  Cože ?!? spadla ji brada.. ehm..všechny tři máte krásnou pleť.

Tak co dál? Dalsi potrejuji co? Nic. Jako jak nic? vy uz nepotrebujete nic jineho. Je zbytecne na sebe placat vsechno,kdyz to nepotrebujete. To byste si pleti spis ublizila. Je chyba nakoupit hodne a pak to na sobe testovat,co to s vami udela. Vy uz nepotrebujete nic.

Tak se aspoň ptám na makeup. to se mě ujme zase jiná dívka,v muslimskem šátku. Chci kryci nebo lehky? Odtahne me k oknum a prohlizi mi krk (at zije me trauma z detstvi,ze mám špinavý krk) prohlédne,sáhne po lahvicce, a houbickou natupuje na krk. Poda mi zrcadlo. Nic nevidim. Odstin sedl presne.

Mám 2.0 YG. Yellow undertones with Gold highlights. 

Na závěr mi první poradkyně ještě pro jistotu napsala,jak mám ty přípravky používat. Doma pak nemám míchat Matrixyl a Vitamín C. - můžu to vypotrebovat,ale nepotrebujete to!

Takže toto byla ma dlouho očekávaná návštěva Deciem. Mám čtyři kousky..

Doporučuji 

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 28. října 2017 10:17
Reakce na paktofonika:

Zoevu majú v Douglas, ja som kupovala na Cultbeauty

Děkuji moc, nutně něco od Zoevy potřebuji. 

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 28. října 2017 15:08
Reakce na Dadoo:

To znie ako veľmi fajn zážitok!