já měla kdysi na čtyřku bumper, vyloženě jen takový rámeček, ono to úplně stačilo - asi se dělá i na xko

já měla kdysi na čtyřku bumper, vyloženě jen takový rámeček, ono to úplně stačilo - asi se dělá i na xko

Ojoj
tak to se moc nepředvedli
Ja tyhle koule vseobecne nemam rada, mam z toho presne takovej pocit jako ty, akorat to zasvini vanu a je to k nicemu. Nevim, jestli ty od Lush maji byt lepsi nez od jinych znacek. Jeden cas se toho deti porad dozadovaly, byly to takovy jako dinosauri vejce, udajne s dinosaurem uvnitr, jednou jsem jim to koupila a horce jsem toho litovala - v tej desne zbarvenej vode jsem hledala toho mini placatyho dinosaura, aby to pri vypousteni nepropadlo do odpadu a nedej boze to nekde neucpalo trubku. A pak jsem si dala uklid vany, protoze se to mistama nerozpustilo uplne a zbyla tam takova vrstva tech mini zrnicek, sice pro oko neviditelna, ale na omak ekl.
To na xko nestaci, bych rekla. Ma skleneny zada, to uz potrebuje vetsi kryti.
ono to právě pak neklouže a řekla bych že riskantní jsou právě ty rohy. když flákneš nečím doprostřed tak se rozbije tak jako tak...
edit: teda x-ko jsem v ruce neměla:-(( ale čtyřka měla taky skleněný. za mě zatím nejkrásnější telefon:-) zatím...;-)
Ja si pamatuju, jak jsem se cejtila nemozne, kdyz me jako teenagera nutil otec nosit telefon v tomhle :D

To uz je podle me jedno, i ten bumper je videt. Navic desitka ma sklo i vzadu a tim jak je trochu zaoblena, tak ty kryty pres displej podle me nesednou uplne presne a nekde bude dost videt prechod.
Kolega to ešte dodnes nosí na opasku ![]()
Ja mám Samsung so sklom v zadu a padol mi asi milión krát(a to si dávam bacha ale kĺže sviňa) a nič sa nerozbilo. Sestra má už tretie jablko a na každom sa jej podarilo rozbiť sklo. Jednoznačný nedostatok.
Jo tak to jo, prevence uklouznuti je dobra. Mas pravdu, kdyz to padne primo na sklo, tak je stejne po nem.
Jezis ![]()
jasně že je vidět, jen neschovává ty hezký záda:-) je fakt že ty dokázal rozbít muž, i když jinak mu snad v životě telefon nespadnul a ze zásady žádný kryty nepoužívá
Ja mela presne tuhle modrou, co je na obrazku. Matka dostala sedivou :D na zs to byl tehdy docela luzrovskej telefon, skolni hvezdy nosily nokii, na ktery se dal hrat had :D pak jsem jeste nekolikrat zdedila neco po otci. To bylo taky luzrovsky, protoze on holdoval motorolam ("ty jsou bytelny, ne takovy sunty tvarohovy jako nokie!"), jenze mezi mladejma frcely ty nokie, ze jo :D svou prvni nokii jsem si koupila az v druhaku na vs z prvni vejplaty. Tolik, kolik jsem za ni tehdy dala, byh dneska za telefon nezaplatila :D
No mobil pod vankúšom, čaj pri posteli a šup ho tam :D
Dobry retro tady :D Ja mela prvni Panasonic, dokonce ho mam porad jeste nekde schovanej, ted uz jen cekam, az z nej bude vyntyc sberatelskej kousek. To byl upgrade, kdyz jsem presla na Nokii BEZ ANTENY
Zajimavy je, jak se nam ten trend ted obratil - nejdriv frcela miniaturizace telefonu a ted cim vetsi diplej, tim lepsi...ovsem je fakt, ze volani je vetsinou to posledni, co lidi dneska na telefonech delaji, k tomu by ten obr displej nepotrebovali.
chápu:-)
brácha měl tu svítící anténku, to bylo něco:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.