Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline viktorka_od splavu
49307 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 20:52
Reakce na Unnamed:

já měla kdysi na čtyřku bumper, vyloženě jen takový rámeček, ono to úplně stačilo - asi se dělá i na xko

Offline Ounz
20528 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 20:54
Reakce na moninika:

Ojoj  tak to se moc nepředvedli

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 20:55
Reakce na moninika:

Ja tyhle koule vseobecne nemam rada, mam z toho presne takovej pocit jako ty, akorat to zasvini vanu a je to k nicemu. Nevim, jestli ty od Lush maji byt lepsi nez od jinych znacek. Jeden cas se toho deti porad dozadovaly, byly to takovy jako dinosauri vejce, udajne s dinosaurem uvnitr, jednou jsem jim to koupila a horce jsem toho litovala - v tej desne zbarvenej vode jsem hledala toho mini placatyho dinosaura, aby to pri vypousteni nepropadlo do odpadu a nedej boze to nekde neucpalo trubku. A pak jsem si dala uklid vany, protoze se to mistama nerozpustilo uplne a zbyla tam takova vrstva tech mini zrnicek, sice pro oko neviditelna, ale na omak ekl. 

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 20:56

To na xko nestaci, bych rekla. Ma skleneny zada, to uz potrebuje vetsi kryti. 

49307 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 20:57
Reakce na Unnamed:

ono to právě pak neklouže a řekla bych že riskantní jsou právě ty rohy. když flákneš nečím doprostřed tak se rozbije tak jako tak...

edit: teda x-ko jsem v ruce neměla:-(( ale čtyřka měla taky skleněný. za mě zatím nejkrásnější telefon:-) zatím...;-)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 20:58

Ja si pamatuju, jak jsem se cejtila nemozne, kdyz me jako teenagera nutil otec nosit telefon v tomhle :D

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 20:59

To uz je podle me jedno, i ten bumper je videt. Navic desitka ma sklo i vzadu a tim jak je trochu zaoblena, tak ty kryty pres displej podle me nesednou uplne presne a nekde bude dost videt prechod. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 21:00
Reakce na razorblade:

Kolega to ešte dodnes nosí na opasku 

49307 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 21:01
Reakce na razorblade:

tak v té době já měla alwaysku a do toho se dalo mlátit kladivem:D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 21:02

Ja mám Samsung so sklom v zadu a padol mi asi milión krát(a to si dávam bacha ale kĺže sviňa) a nič sa nerozbilo. Sestra má už tretie jablko a na každom sa jej podarilo rozbiť sklo. Jednoznačný nedostatok. 

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 21:02

Jo tak to jo, prevence uklouznuti je dobra. Mas pravdu, kdyz to padne primo na sklo, tak je stejne po nem.

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 21:03
Reakce na razorblade:

Jezis 

49307 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 21:03
Reakce na Setare:

jasně že je vidět, jen neschovává ty hezký záda:-) je fakt že ty dokázal rozbít muž, i když jinak mu snad v životě telefon nespadnul a ze zásady žádný kryty nepoužívá

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 21:03

Môj prvý telefón. Desné pádlo, vážil snáď kilo. Utopila som ho v čaji 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 21:05

Ja mela presne tuhle modrou, co je na obrazku. Matka dostala sedivou :D na zs to byl tehdy docela luzrovskej telefon, skolni hvezdy nosily nokii, na ktery se dal hrat had :D pak jsem jeste nekolikrat zdedila neco po otci. To bylo taky luzrovsky, protoze on holdoval motorolam ("ty jsou bytelny, ne takovy sunty tvarohovy jako nokie!"), jenze mezi mladejma frcely ty nokie, ze jo :D svou prvni nokii jsem si koupila az v druhaku na vs z prvni vejplaty. Tolik, kolik jsem za ni tehdy dala, byh dneska za telefon nezaplatila :D

49307 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 21:06
Reakce na paktofonika:

luxusní 

já viděla zatím jen utopený v pivu a v záchodě

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 21:09

No mobil pod vankúšom, čaj pri posteli a šup ho tam :D

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 21:09

Dobry retro tady :D Ja mela prvni Panasonic, dokonce ho mam porad jeste nekde schovanej, ted uz jen cekam, az z nej bude vyntyc sberatelskej kousek. To byl upgrade, kdyz jsem presla na Nokii BEZ ANTENY Zajimavy je, jak se nam ten trend ted obratil - nejdriv frcela miniaturizace telefonu a ted cim vetsi diplej, tim lepsi...ovsem je fakt, ze volani je vetsinou to posledni, co lidi dneska na telefonech delaji, k tomu by ten obr displej nepotrebovali.  

49307 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 21:10
Reakce na paktofonika:

chápu:-)

49307 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 21:10
Reakce na Setare:

brácha měl tu svítící anténku, to bylo něco:D