testuju, jestli je v pořádku - chceš taky? ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
však úschovný, ne?
Mobil mám tlačítkový, je malý s dlouhou výdrží. O chytrolínovi uvažuju, ale zatím se držím. Mi ty mobily stejně pořád padají do hlíny, do bahna, musí vydržet venku v kose, takže výhody tlačítkového převažují. Akorát mám pocit, že za chvíli nebude zbytí, už se skoro všude automaticky předpokládá, že člověk má chytrý telefon.
Taky odolávám s tlačítkovým, jedna z posledních Nokií ještě za svobodna, model určený pto rozvojové země, vydrží nabitá tejden i dýl. Ale taky cítím, jak se čím dál tín víc předpokládá, že civilizovaný člověk může kdykoli a kdekoli přece okamžitě vyfotit a poslat fotku, vyhledat informace, použít GPS...
Paní třídní učitelka u nás taky používá pro komuniakci nějakou aplikaci. Jde to naštěstí i přes net, ale občas se k němu dostanu bůhví kdy Fakt už je to všude kolem.
Preruším diskusiu o mobiloch otázkou:videl niekto niekde peknú parku na zimu,pokiaľ možno s odnímateľným vnútrom a kožušinou na kapucni?Prípadne to vnútro oželiem.
Když jsem tuhle v jiné diskusi Gellnerova vychvalovala moji parku co jsem koupila v Bershka před pár lety (komplet vyjímatelná plyšová vložka včetně vnitřku kapuce + chlupatý lem kolem kapuce na knoflíčky), nakoukla jsem do eshopu, jestli ji ještě nemají, a tu stejnou jsem teda nenašla, ale podobnou jo - taky s tím vyjímatelným plyšem vevnitř, asi ve čtyřech barvách, ale naživo jsem ji neviděla...
mam dotaz na brnensky marks and spencer. nasla som ze su tam 2 pobocky v obchodakoch. ktory je lepsie zasobeny a kde sa lepsie a za kolko parkuje? slovensko ani rakusko m&s nema takze si budem musiet urobit vylet do brna lebo nemam pomaly co na seba a gate furt nosim tehotenske lebo vsetky ostatne ma tlacia na jazvu na bruchu ![]()
Líp zásobený bude v Olympii, i se před ním líp parkuje. A zadarmo
, narozdíl od toho druhého.
kde je v brně druhý MaS? ![]()
V Campusu, ale je menší. Parkování je tam zdarma první tři hodiny, na těch pár obchodů to stačí bohatě.
V Campuse v Bohunicích vedle fakultní nemocnice.
v tom kampusu ale fakt lautr nic nemivaji, to je hroznej kseft. zato se dobre nakupuje v ccc vedle:-)
Kdo máte tu parku s odnímatelným vnitřkem, není vám bez něj veliká nebo s ním naopak těsná?
Já sem kdysi měla takovou z ms a bylo to v pohodě. Byla dost teplá,tak pod ní stačil telný svetr.
dakujem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články