whatsapp, viber, messenger...
argument se zpocenýma rukama dává smysl. Ale většinou mám pocit, že lidi, co chytrej telefon nechtěj, si většinou poříděj z donucení nějakej fakt nejlevnější a pak jsou z něj zoufalý
argument se zpocenýma rukama dává smysl. Ale většinou mám pocit, že lidi, co chytrej telefon nechtěj, si většinou poříděj z donucení nějakej fakt nejlevnější a pak jsou z něj zoufalý
Ja mam na Huawei zrcatko. Ale je hrozne precizni, to nechces videt:-). Obcas si ho davam v praci, at jako neni znat, ze se slechtim, ale je to skoro sebevrazda vzdycky:)
ono taky záleží, kde pracujete.
už vidím, jak se s řidiči nebo lidma z provozu, kteří tam musí mít "staré" telefony, domlouvám přes nějaké vibery. s mastnýma rukama je chytrá placka fakt k ničemu.
tyjo, to vidím poprvé ![]()
Teda, tenhle model si vubec nepamatuju, vypada dobre silene ![]()
On bude mít asi i I Phone nějakou aplikaci...:-).
Mela jsem jeste tohodle prcka

Staci preci otocit fotak na selfie modus.
Koupil mi ho tenkrát manžel, protože věděl, že mi tím krásným designem udělá radost :-). Na druhou stranu, napsat na něm první sms se mi podařilo po dvou dnech...:-).
Tam mi ale přijde, že člověk vypadá šíleně...:-).
Ha, tak to je dobry
jo jo, pro krasu se musi trpet.
bože, takže nejsem tak hnusná, jak se mi zdálo, a je to mobilem?
jednou jsem to zkusila, strašně jsem se vyděsila, a nemám odvahu to kdy zopakovat!
No, musi se pouzivat s opatrnosti, to rozhodne.
ta přední kamera je fakt peklo!!!
To si tu pusu radši namaluju jen v tom lesklým černým odrazu displaye...
.
Môj prvý dotykový bol tento Samsung. Chytrý ešte nebol ![]()

ja mela tuhle nokii,kdyz byla zaklapla cela predni strana bylo zrcatko a fakt to bylo dost prakticky,dodnes si na ni vzpomenu.![]()

Já měla potom ještě tenhle, ale vůbec nevím, jaký byl, po šesti týdnech mi ho ukradli...
.
má:-)
![]()
To je presne môj prípad toto!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.